Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Liverpool Mohamed Salah'ın Sözleşmesinin 2027'ye Kadar Uzatıldığını Açıkladı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,276
82,198
113
1744361711995.png

Liverpool, Mısırlı kanat oyuncusu Mohamed Salah ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Salah yaptığı açıklamada "Elbette çok heyecanlıyım. Harika bir takımımız var. Eskiden de harika bir takımımız vardı.
Başka kupalar kazanma şansımız olduğunu ve futbolun tadını çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Burada en iyi yıllarımı geçirdim.
Sekiz yıl oynadım, umarım 10 olur. Burada hayatımın tadını çıkarıyorum, futbolun tadını çıkarıyorum. Kariyerimin en iyi yıllarını geçirdim.
Taraftarlara şunu söylemek istiyorum, burada olmaktan çok, çok mutluyum.
Bizi desteklemeye devam edin, elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve umarım gelecekte daha fazla kupa kazanırız." dedi.

2017'de Liverpool'a transfer olan Salah, 394 maçta görev yaptı ve takımına kaydettiği 243 golle katkıda bulundu.​

bakasetas34

SENSİNN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
851
710
93
Ekli dosyayı görüntüle 765807

Liverpool, Mısırlı kanat oyuncusu Mohamed Salah ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Salah yaptığı açıklamada "Elbette çok heyecanlıyım. Harika bir takımımız var. Eskiden de harika bir takımımız vardı.
Başka kupalar kazanma şansımız olduğunu ve futbolun tadını çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Burada en iyi yıllarımı geçirdim.
Sekiz yıl oynadım, umarım 10 olur. Burada hayatımın tadını çıkarıyorum, futbolun tadını çıkarıyorum. Kariyerimin en iyi yıllarını geçirdim.
Taraftarlara şunu söylemek istiyorum, burada olmaktan çok, çok mutluyum.
Bizi desteklemeye devam edin, elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve umarım gelecekte daha fazla kupa kazanırız." dedi.

2017'de Liverpool'a transfer olan Salah, 394 maçta görev yaptı ve takımına kaydettiği 243 golle katkıda bulundu.​
Çok direndi Salah hak etti sözleşmeyi reis

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Balondoru hakediyor mükemmel topçu muazzam oynadı bu sene

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Balondoru hakediyor mükemmel topçu muazzam oynadı bu sene
İmkansız alması.
Bu sene başka oynadı evet ama başka oynayan oyuncularda var ve Şampiyonlar liginde ilerliyorlar.
Ousmane Dembele ve Raphinha gibi şuan Ballon d'or sıralamasında Lewa bile Salah'tan öndedir.

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
tamam iyi topçuda bence afrikanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu kesinlikle Drogba

Tangars

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
153
43
yeter gari birazda laligada izleyelim salahı