- 521
- 400
- 63
ilk ben yaziyim bol sans nasil olsa 2 dost dan biri ben olmuyorum hic biryerdeGelirse 2 dosta 250₺ tantuni parası
Ekli dosyayı görüntüle 819608
Bol şans yazdığın gibi gelsin reisGelirse 2 dosta 250₺ tantuni parası
İlk yarı bir gol daha çıkar reis inşallah gelsinGelirse 2 dosta 250₺ tantuni parası
bol şans tuntuni dürüm 250,tlm mi pek yemedgim soriyrimGelirse 2 dosta 250₺ tantuni parası
Bol sanssGelirse 2 dosta 250₺ tantuni parası
Aynen aynen 250₺ 😂bol şans tuntuni dürüm 250,tlm mi pek yemedgim soriyrim
Zor biraz bunlar çok gol atmıyorlar normalde bi tane gelse yeterli İlkyarı2-1 biterr ilk yarı
Maç hızlı olacak hissettimZor biraz bunlar çok gol atmıyorlar normalde bi tane gelse yeterli İlkyarı
o civarlarda durüm biraz mezelik oluyor yarim ekmek daha doyurucu tavuk tantuni çikti son zamanlarda adamlar tabelaya buyuk harflerle MERSİN TANTUNİ yazmiş usta yarim tantuni dedim tavukmu etmi dedi ustaya şöyle bir baktim mekanda gece sabaha kadar acik çorba ve tantunici sirdan mumbarcı tavuk ne mk dürümcümusun sen 🥵 😅bol şans tuntuni dürüm 250,tlm mi pek yemedgim soriyrim
Tantuni diyip tavuk tantuni satıyorlarsa orası tantunici değildiro civarlarda durüm biraz mezelik oluyor yarim ekmek daha doyurucu tavuk tantuni çikti son zamanlarda adamlar tabelaya buyuk harflerle MERSİN TANTUNİ yazmiş usta yarim tantuni dedim tavukmu etmi dedi ustaya şöyle bir baktim mekanda gece sabaha kadar acik çorba ve tantunici sirdan mumbarcı tavuk ne mk dürümcümusun sen 🥵 😅