- 1,258
- 536
- 113
bosver ugrasma oter oter aglar gecerTipik GS li zekasi.
bosver ugrasma oter oter aglar gecerTipik GS li zekasi.
Tipik fener bakışı öyle devam edin bir 10 yıl daha olamazsınız şampiyonTipik GS li zekasi.
Kıyamam sevinçten çok ağladığımız doğrudur ALLAH fenerli kağrı veripte ağlatmasınbosver ugrasma oter oter aglar gecer![]()
GS FB den son yıllar daha iyi bunu kabul ediyorum Uğurcan da baya iyi kaleci ama ederson la kiyasman saçma geldi dostumTipik fener bakışı öyle devam edin bir 10 yıl daha olamazsınız şampiyon
kariyer olarak ederson iyi dostum ama futbolu kariyer oynamıyor, gsye morata geldi 3. forvet oldu. form olarak şuan uğurcan daha iyi.GS FB den son yıllar daha iyi bunu kabul ediyorum Uğurcan da baya iyi kaleci ama ederson la kiyasman saçma geldi dostum
Devasa oranlar var cok bu oranlar var bisiler demekkiDediğin gibi dost
Aslan 3 gole 2.50 veriyor
normali 2 oran maks açıyorlardı
Reis bir tarafta trabzonu tek başına 30 yıl sonra şampiyon yapmış bir adam diğer tarafta kaleyi bana emanet etseler bile şampiyon olacak takımdan gelen bir adam biraz geniş açılı düşününGS FB den son yıllar daha iyi bunu kabul ediyorum Uğurcan da baya iyi kaleci ama ederson la kiyasman saçma geldi dostum
Koceeli ondeDevasa oranlar var cok bu oranlar var bisiler demekki
Beter olsunlar rezalet oynuyolar macı izledim futboldan sogudumKoceeli onde
![]()
Cift forvet olmadigi yine belli oldu isteBeter olsunlar rezalet oynuyolar macı izledim futboldan sogudum
Saçmalama reis kendi evinde kayseriyi rahat yener formalite maç kayseri çok güçsüz maalesef.GS bu akşam puan kaybederse FB bu jesti karşılıksız bırakmaz onlar da puan kaybeder
Sivas'a Denizli'ye şampiyonluk bırakan kadrodan daha iyi bir kadrosu yok şuan fenerin ne yapacağı belli olmazS
Saçmalama reis kendi evinde kayseriyi rahat yener formalite maç kayseri çok güçsüz maalesef.
O mac 2/2 biterS
Saçmalama reis kendi evinde kayseriyi rahat yener formalite maç kayseri çok güçsüz maalesef.