Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı liberte / Kombine

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Ben ilk baktığımda 13 yazmıştın ama sonradan senin de 10 olmus
Kardeşim böyle üç kurus para için iftira atma ayıp yaziklar olsun diyorum sana ilk yazdım 10 yazdım moderator arkadaşlar isterlerse kontrol de edebilirler ayıp bu yaptığın

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kardeşim böyle üç kurus para için iftira atma ayıp yaziklar olsun diyorum sana ilk yazdım 10 yazdım moderator arkadaşlar isterlerse kontrol de edebilirler ayıp bu yaptığın
onun işi burada iftira atıp laf söylemek abi zaten ekip gibi dolaşıyolar :D

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,149
21,577
113
Valla yanlış gördüysem kusura bakma ama ben 13 olarak gördüm zaten bende 11 yazmıştım ben kazanıyorum zaten

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
fener +6 alanya +4 verildi resmi

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
te
Cenk55 de 10 dakika yazmış. Leoisa da yazmış. İki arkadaşa verelim madem. Bilgilerini ulastirsinlar. Arkadaşa gönder yok. Çekimden sonra ödeyelim. Fener yanıltmadı kabız takımımız :))
tebrikler abi gönlün bol hayırlı geceler

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,630
4,344
113
Cenk55 de 10 dakika yazmış. Leoisa da yazmış. İki arkadaşa verelim madem. Bilgilerini ulastirsinlar. Arkadaşa gönder yok. Çekimden sonra ödeyelim. Fener yanıltmadı kabız takımımız :))
Saol,,kesene bereket tebrikler bu arada,,