- 42,538
- 11,695
- 113
Iyi aksamlarödensin de konusulacak baska konu kalmasın abim kazanan abilere tebrikler iyi akşamlar sinan abi
Iyi aksamlarödensin de konusulacak baska konu kalmasın abim kazanan abilere tebrikler iyi akşamlar sinan abi
Aklıma 10 geldi direk dostDost sendemi 10 yazmıştın puahah
Ben ilk baktığımda 13 yazmıştın ama sonradan senin de 10 olmusAklıma 10 geldi direk dost
yok isa abininki enbaşından 10duBen ilk baktığımda 13 yazmıştın ama sonradan senin de 10 olmus
Kardeşim böyle üç kurus para için iftira atma ayıp yaziklar olsun diyorum sana ilk yazdım 10 yazdım moderator arkadaşlar isterlerse kontrol de edebilirler ayıp bu yaptığınBen ilk baktığımda 13 yazmıştın ama sonradan senin de 10 olmus
Olum beni alıntı yapma ben sana mı dedimyok isa abininki enbaşından 10du
onun işi burada iftira atıp laf söylemek abi zaten ekip gibi dolaşıyolarKardeşim böyle üç kurus para için iftira atma ayıp yaziklar olsun diyorum sana ilk yazdım 10 yazdım moderator arkadaşlar isterlerse kontrol de edebilirler ayıp bu yaptığın
Atsan noluedu awq taliscasi
beni alıntılama.Olum beni alıntı yapma ben sana mı dedim
Valla yanlış gördüysem kusura bakma ama ben 13 olarak gördüm zaten bende 11 yazmıştım ben kazanıyorum zatenKardeşim böyle üç kurus para için iftira atma ayıp yaziklar olsun diyorum sana ilk yazdım 10 yazdım moderator arkadaşlar isterlerse kontrol de edebilirler ayıp bu yaptığın
Dm gelsene bibeni alıntılama.
beni alıntılama.Dm gelsene bi
Ağa beeeeee çok üzüldüm valla
tebrikler abi gönlün bol hayırlı gecelerCenk55 de 10 dakika yazmış. Leoisa da yazmış. İki arkadaşa verelim madem. Bilgilerini ulastirsinlar. Arkadaşa gönder yok. Çekimden sonra ödeyelim. Fener yanıltmadı kabız takımımız)
Kesene Bereket reis güzel düşüncen için teşekkürler.Cenk55 de 10 dakika yazmış. Leoisa da yazmış. İki arkadaşa verelim madem. Bilgilerini ulastirsinlar. Arkadaşa gönder yok. Çekimden sonra ödeyelim. Fener yanıltmadı kabız takımımız)
Saol,,kesene bereket tebrikler bu arada,,Cenk55 de 10 dakika yazmış. Leoisa da yazmış. İki arkadaşa verelim madem. Bilgilerini ulastirsinlar. Arkadaşa gönder yok. Çekimden sonra ödeyelim. Fener yanıltmadı kabız takımımız)