- 11,568
- 16,292
- 113
Benim yorumum altına yazıyor boş konuşuyorlar filan diye. Bu gereksiz insan belli neyse bol şanslar size.Sana demedi heralde kanka sen bir şey yazmadın k8
Benim yorumum altına yazıyor boş konuşuyorlar filan diye. Bu gereksiz insan belli neyse bol şanslar size.Sana demedi heralde kanka sen bir şey yazmadın k8
Bol sansin olsunGelirse 2 bira alır 500 le role geçeriz
Görmedim ama yanlış anlaşılma olmasınBenim yorumum altına yazıyor boş konuşuyorlar filan diye. Bu gereksiz insan belli neyse bol şanslar size.
Kardeşim ilk yorumuna uzatmadim tm dedim, hala aşağılayıcı itamlarda bulunuyorsun, senin yorumun altına yazdığımı dahi hatırlamıyorum genel olarak orda adamın üzerine çok gidildi şakayla karışık da olsa... bende sinirlendim öyle bir yorum yazdım adamın yanında olmak için. Şans dileğin için sağolBenim yorumum altına yazıyor boş konuşuyorlar filan diye. Bu gereksiz insan belli neyse bol şanslar size.
Bol şansGelirse 2 bira alır 500 le role geçeriz
Sağol kankaBol şans
Valla teke kaldık geneAha Norveç de wonnnn teke kaldık
Olsun bu seferValla teke kaldık gene
B36 witamini bana roll açtıracak 30 dk kaldı atsın hehe olsun kanka 🎯Sağol kanka
Evin istatistik bok gibi gerçi az önce jora maçı deli gibi istatistik vardı olmadı bakalım şansOlsun bu sefer
Kanka olursa 500 le rol direk ben açacam biraz daha yolumuz var yani 🫡B36 witamini bana roll açtıracak 30 dk kaldı atsın hehe olsun kanka 🎯
Depe 2.5 girseydin keskeEvin istatistik bok gibi gerçi az önce jora maçı deli gibi istatistik vardı olmadı bakalım şans
Biranı içip sana kazandırmamı izleyebilirdin ama benim için önemli değil hiç bir zaman ısrar yada isyan etmiş biri değilim umarım başarabilirsin iyi akşamlar brocan 👋Kanka olursa 500 le rol direk ben açacam biraz daha yolumuz var yani 🫡
Sağol kankam eksik olmaBiranı içip sana kazandırmamı izleyebilirdin ama benim için önemli değil hiç bir zaman ısrar yada isyan etmiş biri değilim umarım başarabilirsin iyi akşamlar brocan 👋
Ben maça bakıyorumBeyler hedi biraz totem be
AMK atsinlar götüme B36 yazicamBen maça bakıyorum