- 5,432
- 3,519
- 113
350 liramiz vardı aldık 700 le başladık salladik bu maça güzel biseeeyler kazanırsak dağıtımda yaparım 3-5 kişiye... Bol şanslar
Ekli dosyalar
-
293.6 KB Görüntüleme: 132
Bol sans350 liramiz vardı aldık 700 le başladık salladik bu maça güzel biseeeyler kazanırsak dağıtımda yaparım 3-5 kişiye... Bol şanslar
Para olmayınca olmuyor işteŞu bonusa 350 tl atmak hakarettir
Ne yapak kardeş bekleyemedik diğer cekimin gelmesini aldık varsa nasipte böyle de olur.Şu bonusa 350 tl atmak hakarettir
1 hafta süresi var parayı başka yerde katlamayı denese daha iyiydiPara olmayınca olmuyor işte
1 hafta süresi varNe yapak kardeş bekleyemedik diğer cekimin gelmesini aldık varsa nasipte böyle de olur.
1 haftaysa tamam o zmaan1 hafta süresi var parayı başka yerde katlamayı denese daha iyiydi
Bak bunu bilmiyordum kimsede söylemedi önceden söyleseydin farklı şekilde değerlendirebirdim1 hafta süresi var
Sormadın kiBak bunu bilmiyordum kimsede söylemedi önceden söyleseydin farklı şekilde değerlendirebirdim
sana yazmıslar ya bekle diye diğer konunda. 300 lira ha almısın ha almamısın. rulette kırmızıya bassan zaten bi elde alırsın 300 ü 😂 neyse geçmiş olsun bo kazancBak bunu bilmiyordum kimsede söylemedi önceden söyleseydin farklı şekilde değerlendirebirdim
Sjsjsjsjajsjdj o para 10 olmamıştı ama neyseAynen reis biz öyle forum dm lerinde milletin parasını alıp 3 ünü 5 yapayım deyip 10 yapipda 1 atanlardan değiliz
Sponsor themachineHerkes senin gibi zengin değil
Aga tumbetin bütün bonuslarınin 1 hafta süresi var zatenBak bunu bilmiyordum kimsede söylemedi önceden söyleseydin farklı şekilde değerlendirebirdim
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🍀 🍀 🍀350 liramiz vardı aldık 700 le başladık salladik bu maça güzel biseeeyler kazanırsak dağıtımda yaparım 3-5 kişiye... Bol şanslar
İki saattir millet eleştirip duruyor yapacağınız tek şey şu adam gibi bol şans dilemeniz beBol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🍀 🍀 🍀
Örnek mi oldu Dostum 🙏İki saattir millet eleştirip duruyor yapacağınız tek şey şu adam gibi bol şans dilemeniz be