- 5,432
- 3,519
- 113
Ekledim hocamGenoa iy takım golü 0.5 üst
Ekledim hocamGenoa iy takım golü 0.5 üst
Gs koydumGs yi koymazsan bunu koy basket
Botas Spor Ankara (Kadınlar)
Emlak Konut SK (Kadınlar) ms 2
Sağol abi ver şöyle ilk yarıdan gelecek +5 oran maç metin abiGüzel etkınlık bolsans
Bolşans dostEkledim hocam
Bol şanslar kralUlan millet direk etkinlik saniyo sadece postu beğeniyo tahmin yapak yok anasını satayım neyse 5-6 kişi var. Aksam kazanç olursa bu 5-6 kişiyle forumun en büyük çekilişini yapacam
Zor gibi bende kgv aldım on kişi kaldı kamillerDostlar bandırma 2.5 olursa beğenen bir kişiye anında 100 TL payfix aticam...
Canlıdan mıSağol abi ver şöyle ilk yarıdan gelecek +5 oran maç metin abi
Bol şans kralUlan millet direk etkinlik saniyo sadece postu beğeniyo tahmin yapak yok anasını satayım neyse 5-6 kişi var. Aksam kazanç olursa bu 5-6 kişiyle forumun en büyük çekilişini yapacam
Buz hokeyi oynarmisinHerkese hayırlı haftalar dilerim abilerim akşamki bültene kombine yapacam sizden tahmin almak istedim 5k kasa 1 1 1 1 1 şeklinde kombine yapacağım sizden ricam bültendeki güvendiğiniz en içinize sinen bir maçı yazmanız 5 kupon yapacam... Seçtiğiniz tahmini kupona eklediklerimi belirtecem.
Örneğin; 5 kupondan biri tuttu kuponda İse 5 maç var kupon 20.000 veriyo bu gelen kazancın %25 ini maçını seçtiğim 5 kişiye ister @Daimon @Shellac ile bir çekiliş yada kendim direk atacağım.
Amacım hem kendim kazanmak hemde bana yardımcı olana da kazandırmak bol şans...
Dostum bitirdik maalesefDost yeni gördüm Karagümrük maçı ms1 bankodur Pyramids ms2 bankomsudur bol şans
Ne demek dostum kupon gelsin o zaman teşekkür edersin şimdi değil 😂Bol şans Benim maçıda yazmışsın kral teşekkür ederim genoa iy gol atar