- 5,432
- 3,519
- 113
Girme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅Orta amerikayi inşallah oynamisindir biri içerde birine kaldiydin smdi
Girme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅Orta amerikayi inşallah oynamisindir biri içerde birine kaldiydin smdi
Kesene bereket dost şansın daim olsunBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
Ben 20 dk omce soledim.dost maç başlamadan 😂😂Girme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅
Kesene bereket şansın daim olsunBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
Kral yat uyu bugunluk yeter uyma şeytana hafta sonu ligler var gerek yokGirme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅
Devam etmemeni şiddetle tavsiye ediyorum hacı uyumakla doğru kararı verdinGirme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅
Kesene bereketBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
tebriklerBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
Geçti artık dost tepme şansını haftasonu güzel.maclar.var yarın güzel.maclar.var.onlara değerlendir 🙏🧿🧿Girme aklıma basacam şimdi tüm parayı 😅
Kesene bereket@keskin4455
@FURY MAN
@qguzh4nn0
@Hasim5454
Dm den iban atarmisiniz
Hasim kardeş sen hesapta yoktun da aslında çok takiplemişsin atmazsak olmaz.
Kesene bereket reis sağolasın 🙌🏻@keskin4455
@FURY MAN
@qguzh4nn0
@Hasim5454
Dm den iban atarmisiniz
Kazancın daim olsun reis@keskin4455
@FURY MAN
@qguzh4nn0
@Hasim5454
Dm den iban atarmisiniz
Yeri dolsun daim olsun 🧿@keskin4455
@FURY MAN
@qguzh4nn0
@Hasim5454
Dm den iban atarmisiniz
Beyler 7 kişi oldu toplam 150 TL olarak 7 kişiye gönderim yapicam umarım miktar gönlünüzü hoş eder 2 kişi 500 atmak yerine 7 tane dosta ufak katkimiz olsun dedimBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
Güzel dusunmussun dost şansın daim olsunBeyler 7 kişi oldu toplam 150 TL olarak 7 kişiye gönderim yapicam umarım miktar gönlünüzü hoş eder 2 kişi 500 atmak yerine 7 tane dosta ufak katkimiz olsun dedim
Sağolasın dostBeyler 7 kişi oldu toplam 150 TL olarak 7 kişiye gönderim yapicam umarım miktar gönlünüzü hoş eder 2 kişi 500 atmak yerine 7 tane dosta ufak katkimiz olsun dedim
Gönlünden nasıl geciyosa kral miktar önemli degilBeyler 7 kişi oldu toplam 150 TL olarak 7 kişiye gönderim yapicam umarım miktar gönlünüzü hoş eder 2 kişi 500 atmak yerine 7 tane dosta ufak katkimiz olsun dedim