- 34,191
- 12,540
- 113
Hak ettilerİşte futbolun adaleti 🤩
Hak ettilerİşte futbolun adaleti 🤩
Beter olsun kabak ev. O penaltıyı kaçıranında lisansı iptal etsinler inşİşte futbolun adaleti 🤩
9.15 ganyandan gol attı mk depTebriklerrrr dost![]()
Tebriklerİşte futbolun adaleti 🤩
Kontradan kanks9.15 ganyandan gol attı mk dep
Yes Ahmedim 🥰Kontradan kanks
Sen pen6 kacirirsan sonu böyle oluyorKontradan kanks
TebriklerBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Bu da içerde 3 dk.once gol olduBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Tebriklerrrrrr 🔥 🔥 🔥 🔥Beyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
GelmişBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
57 de olmuş buBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Hayattaki tüm şansını kullanıyon bu gece sanırımBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Tebrikler dostBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Bugün şanslı günün dostBeyler şöyle bişeye 500 attiydim geldi galiba
Kesene bereket dostBeyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤
Şansın daim olsun güzel.kardesim 🧿🧿Beyler çekim hala islemde 10k kasada 10k oldu tam rol burda biter ilk konudan 3 kişi burdan da 3 kişi secicem çekim ulaşınca 6 dosta gönderim yapicam... Takibiniz için teşekkürler seçmediğim dostlar darılmasin yarin akşam 6-7 gibi başlarız yine role buyursun gelsinler. Ayrıca son bir dal sigaram kaldı 5.20 ye kadar beklicem çekimi gelmezse yatıp uyuycam uyanınca gönderirim ibanlariniza... 3 dostu da birazdan etiketlicem kalın sağlıcakla ❤