- 43,552
- 12,147
- 113
Cek baska siteye at kayip bonusun yuksek olsun
bir gole daha girilir aynı maç ilk yarıBen biraz saçmalıyorum tam şu anlarda @selamsizsabahsiz @qguzh4nn0 akıl verin saygıdeğer büyüklerim
Ben de verim mi akıl dostBen biraz saçmalıyorum tam şu anlarda @selamsizsabahsiz @qguzh4nn0 akıl verin saygıdeğer büyüklerim
AHAHAHAH ABİ yine ikinci şut gol oldubir gole daha girilir aynı maç ilk yarı
haşim abi dün sen yattın pachucalı karılar 4 atı 2.yarı seni çok andıkBen de verim mi akıl dost
Biliyom ya anime izliyordum arada bakıyordum maça. Şerefsizler işte beni bekliyorlar yahaşim abi dün sen yattın pachucalı karılar 4 atı 2.yarı seni çok andık
sinan abi değiştir şu maymunu ya her gördüğümde sinirlerim bozuluyorKorkun basladi baska siteden devam
Millet mutlu oluyor sen sinirleniyon ilgincsinan abi değiştir şu maymunu ya her gördüğümde sinirlerim bozuluyor
zevkler ve renkler abim herkes seviyorsa sıkıntı yok 🙏Millet mutlu oluyor sen sinirleniyon ilginc
Abi lafını ezmek istemem... Ama çekim talebi verdim kayıp bonusunuda düşünerek riske atmak istemedim ama ayrıca bu rolü de burda bitirelim güzel maçlar var burdayiz daha @qguzh4nn0 abime bir rol bakiyesi sallaayalim ordan devam edelim...bir gole daha girilir aynı maç ilk yarı
afiyet olsun can kardeşim 😍Abi lafını ezmek istemem... Ama çekim talebi verdim kayıp bonusunuda düşünerek riske atmak istemedim ama ayrıca bu rolü de burda bitirelim güzel maçlar var burdayiz daha @qguzh4nn0 abime bir rol bakiyesi sallaayalim ordan devam edelim...
Aynen oyle dusundumAbi lafını ezmek istemem... Ama çekim talebi verdim kayıp bonusunuda düşünerek riske atmak istemedim ama ayrıca bu rolü de burda bitirelim güzel maçlar var burdayiz daha @qguzh4nn0 abime bir rol bakiyesi sallaayalim ordan devam edelim...
he valla kuzen 2 şut 2 gol ayarlamışlar adamlar 🤣Noluyor lan burda şikeli maç mı buldunuz
Oho ortada yoksun abi seni seçtik bide 😂😂Noldu laaa gol oldu hee