- 5,432
- 3,519
- 113
Selam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Bol şans dostSelam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Sohbet için geldim bol şanslarSelam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Bol şansın olsun kardoSelam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Ooo hoşgeldin dost tamam söz uğursuz demiycem sanaSohbet için geldim bol şanslar
Bol şans sana dostumSelam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
bol şanslar kardeşim ❤🍀Selam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Sorun yok dağıtımsız da desteğiz tefeci falan değil dimi bu acil ödeme falan kral 😀Selam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Hoş geldin reisSohbet için geldim bol şanslar
Abi futbol olmasın ama yaSeriden gelsin haydi
Hoşgeldin dedecimSohbet için geldim bol şanslar
Adamsın reis var ol, yok çok şükür işimiz olmaz öyle işlerle 🫡🫡Sorun yok dağıtımsız da desteğiz tefeci falan değil dimi bu acil ödeme falan kral 😀
Eyv dostum sende cansın hadi bakalım ödemeni hallet yeterliAdamsın reis var ol, yok çok şükür işimiz olmaz öyle işlerle 🫡🫡
Sağol abim hoşgeldinbol şanslar kardeşim ❤🍀
Bol sansSelam dostlar acil ödeme yapmam gereken biyer var sadece bu rolümde dağıtım yapamiyacam sohbet muhabbet etmek isteyen dostlar gelebilir
Bu gelir gibiSeriden gelsin haydi
Sağol reisBol sans
bol şanslarrSeriden gelsin haydi
Hoşgeldin halkımızın ozanıbol şanslarr