http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Legendbet Deneme Bonusu

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
25
18
ya onu da geçtim Milli istihbarat teşkilatını personelinin lojman bilgilerine kadar çalınmış,inan bana varya her dakka her saniye hayatımız kararabilir an meselesi sahte kimliğinle 40 tane gasp yaralama cinayete teşebbüs davalarından hakkında yakalama kararı çıkması,milletin anası ağlamış bu mevzulardan hayatı kararmış kimsenin haberi yok binlerce kişi şu anda hiç suçu olmadığı halde mahkeme mahkeme dolaşıyor,adam hastaneye muaeyene gidiyor kayseride adama diyorlar kardeşim sen istanbul silivri cezaevinde mahkumsun

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
763
113
ya onu da geçtim Milli istihbarat teşkilatını personelinin lojman bilgilerine kadar çalınmış,inan bana varya her dakka her saniye hayatımız kararabilir an meselesi sahte kimliğinle 40 tane gasp yaralama cinayete teşebbüs davalarından hakkında yakalama kararı çıkması,milletin anası ağlamış bu mevzulardan hayatı kararmış kimsenin haberi yok binlerce kişi şu anda hiç suçu olmadığı halde mahkeme mahkeme dolaşıyor,adam hastaneye muaeyene gidiyor kayseride adama diyorlar kardeşim sen istanbul silivri cezaevinde mahkumsun
35 yasindayim bir kere karakola gitmedim dosyam yok

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
25
18
o adamların da yok çalınan bilgileri ile suça karışılmış,üzerine onlarca firma kurup naylon fatura mı dersin,sahte kimliğinle silahlı gasp mı yaralama mı dersin işte tamamen şans

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
763
113
o adamların da yok çalınan bilgileri ile suça karışılmış,üzerine onlarca firma kurup naylon fatura mı dersin,sahte kimliğinle silahlı gasp mı yaralama mı dersin işte tamamen şans
Kamera kayitlari yok mu gasp falan kimlikle mi oluyor bu isler

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,458
595
113
slotları leş bune bonus iyide geri ödemesi çok kötü

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
25
18
düşün adam kayseride yaşıyor adamın kimliğiyle 20 tane dosyası var hırsızlık,gasp adam yaralama üstüne birde mahkum olmuş silivri cezaevinde yatıyor,adam hastaneye gidiyor muayeneye adama diyorlar sen şu anda silivri cezaevinde mhkum olarak gözüküyorsun bunun gibi hayatı kararan binlerce insan var

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,677
1,619
113
site 3 günde ödeme yapıyo çevridim çekim verdim 250tl 3 gün sonra geldi yatım yapılmaz ama öderlerse çekim yapılır

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
25
18
Kamera kayitlari yok mu gasp falan kimlikle mi oluyor bu isler
illaki bir şekilde ortaya çıkacaktır ama yargı da çok seri işleyen bir mevzu değil he tamam bu değilmiş deyip bitmiyor,milletin hayatı kararmış mahkeme mahkeme dolaşıp derdini anlatmaya çalışmaktan

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,325
1,398
113
Bu ülke de Siyaset yapmadığın sürece sıkıntı yok. Memleket kan gölüne dönmüş, tecavüzler, açık alanda s*x- ,taciz olayları aile içi katliamdan tut sokak ortasında infaza kadar.
Herşeyi yap ama siyaset yapma!!!

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
763
113
Bu ülke de Siyaset yapmadığın sürece sıkıntı yok. Memleket kan gölüne dönmüş, aile içi katliamdan tut sokak ortasında infaza kadar.
Herşeyi yap ama siyaset yapma!!!
Yapmıyorum zaten bana ne yapanlar ne halt etmiş boş

yerdaris2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
15
18

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Paylaşan arkadasima tşkler valla 300 350 arasında gitti geldi en son başta 2 üzüm ortada 2 taş sondada üzüm yakaladı kafadan 1600 TL ödedi çekim verdim inşallah öderler ya