- 1,790
- 782
- 113
Forumda varlar mı acaba böyle arkadaşlar
eskidendiForumda varlar mı acaba böyle arkadaşlar
İsminden anlasiliyo konuda gördüm ödeme yapmıyorda ondan ötürü açtım pre lazimeskidendi
olmazmi.d para bitince mobil legends e giriyom.d bide güzel para çekersem piç etmemek için giriyom .d.dForumda varlar mı acaba böyle arkadaşlar
Aynısıolmazmi.d para bitince mobil legends e giriyom.d bide güzel para çekersem piç etmemek için giriyom .d.d
Abi sabah 2 3 saat oynican gün kalanı bay gecicenolmazmi.d para bitince mobil legends e giriyom.d bide güzel para çekersem piç etmemek için giriyom .d.d
Olur (Pancar Çorbası) benimdeEskiden baya oynardım bilgisayar rahmetli olduğundan beri arada kafeye gidip oynarım TekLeeSins kullanıcı adım eklersin 😂
Sabri abi her kalemde varsın veigar tr 2.si oldum sezon 6 daMorgana turkiye 14.suydum eskiden
850k Morgana
600k Katarina
300k Shaco
Vardi ancak cok cok cok oynamiyorum.
Bayadir oynamiyorum.
Lolden once
Ultima Online (20 sene oynadim)
Knight online (7-8 sene)
Silkroad Online (5-6 sene)
Bagimliliklarim vardi
Bende 250k vei yok babaaMorgana turkiye 14.suydum eskiden
850k Morgana
600k Katarina
300k Shaco
Bayadir oynamiyorum.
Lolden once
Knight online (7-8 sene)
Bagimliliklarim vardi
Knight hesabıyla araba değişenler olduğu teorisi gerçek mi ? Yoksa ütopyadan ibaret mi işte burası biraz karanlık.Knight oynamışlığımız vardır. Hey gidi hey.
Satranç oynamayı , bunu süreklilik haline getirmeyi herkese öneririm.
Günlük hayatınıza yansıması olurken , ayrıca anksiyete vb şikayetleri olanlarında fayda gördüğü yorumları var.
Morgana turkiye 14.suydum eskiden
850k Morgana
600k Katarina
300k Shaco
Bayadir oynamiyorum.
Lolden once
Knight online (7-8 sene)
Bagimliliklarim vardi