- 13,198
- 5,042
- 113
Zengin dist yaaBen cevirdim dolara la site icin kucuk para yani bunlar dolarla calisiyor ya
Zengin dist yaaBen cevirdim dolara la site icin kucuk para yani bunlar dolarla calisiyor ya
Sonda hepsini bastı sankiLa yok 2K-2K oynadı 35k vurdu
Bu neOlum bu ne siteye bi girdim bakiyete bak aq
Para nerden gelmiş knkOlum bu ne siteye bi girdim bakiyete bak aq
Puajajaj aklınxa birimini az gösterip ödül çok görünmesin diye çevirdin sjsjjs iyi fikir 10dolar ödül 🌼🤣Ben cevirdim dolara la site icin kucuk para yani bunlar dolarla calisiyor ya
Bilmiyorum olm siteye çekimim var mı oynamısmıyım diye giretim bakayım dedim bakiye var awk djsjs
Site adamı dikkat edinOlum bu ne siteye bi girdim bakiyete bak aq
Ak boyle yaziyonuz sonra dm doluyor ne zenginligi ak don bile yok donZengin dist yaa
Çek heleBilmiyorum olm siteye çekimim var mı oynamısmıyım diye giretim bakayım dedim bakiye var awk djsjs
Yarısı benim o zaman 🤣Olum bu ne siteye bi girdim bakiyete bak aq
Haydaaaa ulan bu ne denemeyle degildir umarimOlum bu ne siteye bi girdim bakiyete bak aq
Hediye eklenmus haydi Bi rol yaptır bize beBilmiyorum olm siteye çekimim var mı oynamısmıyım diye giretim bakayım dedim bakiye var awk djsjs
Gönlün zengin yeterAk boyle yaziyonuz sonra dm doluyor ne zenginligi ak don bile yok don
Unuttugun kupon vs yokmuyfu gecmişe bakBilmiyorum olm siteye çekimim var mı oynamısmıyım diye giretim bakayım dedim bakiye var awk djsjs
Ne hediyesi yattı sandığı bi kupon sonradan düzenlenmiştirHediye eklenmus haydi Bi rol yaptır bize be
🤣🤣 gönlün zengin dist yanlış anlamasinlaeAk boyle yaziyonuz sonra dm doluyor ne zenginligi ak don bile yok don
Ben soykliyim maks cekim var ya üstünü silmesi gerekirken silmemis bence yani cekim. Ver silerBilmiyorum olm siteye çekimim var mı oynamısmıyım diye giretim bakayım dedim bakiye var awk djsjs
Azmış 1k dolarLa yok 2K-2K oynadı 35k vurdu
Ya beni aradılar kayıt oldum yatırdım çekim yaptım hatta çekim ödendi tebrikler içinde aradılar şimdi girdim tekrar bakiye var aqUnuttugun kupon vs yokmuyfu gecmişe bak