- 13,304
- 10,419
- 113
Hırs bizi bitiriyor şu oyunda, şahsen beni öyle. Belli bir meblağlara kadar geliyorum, sonra noluyorsa birden gözüm dönüyor on dakkada kasayı boşaltıyorum.Bu ay nekadar ters geçti ya.
Sürekli kayıp sürekli kayıp yildim amk
Hırs bizi bitiriyor şu oyunda, şahsen beni öyle. Belli bir meblağlara kadar geliyorum, sonra noluyorsa birden gözüm dönüyor on dakkada kasayı boşaltıyorum.Bu ay nekadar ters geçti ya.
Sürekli kayıp sürekli kayıp yildim amk
Aynen öyle reis.hirs bizi bitirdi zaten.bu ay yemin ederim dibin dibini gördüm artikHırs bizi bitiriyor şu oyunda, şahsen beni öyle. Belli bir meblağlara kadar geliyorum, sonra noluyorsa birden gözüm dönüyor on dakkada kasayı boşaltıyorum.
Site sağlammı bu betrozBekliyoruz bakalım şanslı kişiler kim olacak
Daha kötü ne olabilir dediğimiz senaryoların hep daha kötüsünü yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.Aynen öyle reis.hirs bizi bitirdi zaten.bu ay yemin ederim dibin dibini gördüm artik
Sen olursun inşallahBekliyoruz bakalım şanslı kişiler kim olacak
Zaten 5 kişi falandik heralde benmi yanlış hatirliyorumBekliyoruz bakalım şanslı kişiler kim olacak
Daha kimseye ulaşmamış sanırım hepimiz burda olduğumuza göre 😅Bakalım kismet
sen varsın, number oneBekliyoruz bakalım şanslı kişiler kim olacak
10 kisidrn fazla vardorZaten 5 kişi falandik heralde benmi yanlış hatirliyorum
Hangi site toprağım.çekim daha gelmedi dostlar,
Sıkıntı yok reis, ilk çekimin mi siteden Betrozu hiç kullanmadım ben daha önce umarım sorunsuzdur çekimler.çekim daha gelmedi dostlar,
Teşekkür ederimsen varsın, number one
Dostum yalnış anlama kimi seçtiysen belirtsen de herkes boşa beklemesin. Kimin kısmetineyse artıkçekim daha gelmedi dostlar,
daha ilk yatırım ilk çekim ama sorun yaşanacagını sanmıyorum, herşey uygunSıkıntı yok reis, ilk çekimin mi siteden Betrozu hiç kullanmadım ben daha önce umarım sorunsuzdur çekimler.
Listeyi atta kral herkes alıp almayacagini bilsin. Malum sahura kalkacak milletçekim daha gelmedi dostlar,
Bilmiyorum ki hıc ödeme görmedimSite sağlammı bu betroz
Gelir inşallah sponsor ama bakalimçekim daha gelmedi dostlar,