- 19,541
- 13,769
- 113
Arada sende zabla 😂😂Zaplaaaa
Arada sende zabla 😂😂Zaplaaaa
@Beşiktaş cevap ver lan keneben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdş
hadi ins laz bol sansGelirse çekim + dağıtım
Bol şans lazGelirse çekim + dağıtım
@Proletarya sana zamnnda cok demistim o sahisin ne oldugunuHelal lan sekoo
Bol şans@oneheart dostumuza teşekkür ederim,
Hedef 10 bin , ulaşılır ise yarısı dağıtım.
İyi geceler bol şanslar herkese
1.adım geliyor
Zapla lan ozi 🤣Arada sende zabla 😂😂
Serro 😂😂😂Zapla lan ozi 🤣
Zaplayamıyorum senin gibi öğret bize
doğum gününde bana bir güzellik yapacaktı nerdeyse sitelere borçlu çıktım diyecekti dogum gununde sanki biz o yollardan gecmedik... ben dogum gunumde 25 k cekmistim hadi çeksin 5 çeksin mk salakmiyim ben neyse yaHelal lan sekoo
@Beşiktaş karakter abidesi cevap ver landoğum gününde bana bir güzellik yapacaktı nerdeyse sitelere borçlu çıktım diyecekti dogum gununde sanki biz o yollardan gecmedik... ben dogum gunumde 25 k cekmistim hadi çeksin 5 çeksin mk salakmiyim ben neyse ya
Sana ne kadar borçluyum harbi şöylede kurtulalım yahu 😂Zapla lan ozi 🤣
Zaplayamıyorum senin gibi öğret bize
laz cidden sen sağlam uyuz olmussun buna noldu dost@Beşiktaş karakter abidesi cevap ver lan
🍌 🍌 🤣Serro 😂😂😂
Yemin ettim defolup gidecek bu forumdanlaz cidden sen sağlam uyuz olmussun buna noldu dost
Muz severiz , abim Oğuzhan da sever
500 dü galibaSana ne kadar borçluyum harbi şöylede kurtulalım yahu 😂
Vitamin deposu 🤣🤣Muz severiz
Banada on bin dolar 😂😂Muz severiz , abim Oğuzhan da sever
Sana ne yaptı knk bu Beşiktaş@Beşiktaş karakter abidesi cevap ver lan
Diger mevzuyu cozdnnmu pasaMuz severiz , abim Oğuzhan da sever