- 30,937
- 22,810
- 113
bos yapma olum mıllet gercek sanıyo sen roll parası calmıssın dıyor nurullah ole demısler sakada olsa yapmayın sunu
bos yapma olum mıllet gercek sanıyo sen roll parası calmıssın dıyor nurullah ole demısler sakada olsa yapmayın sunu
Haberim yoktu kim dedi la sana calmissin diyebos yapma olum mıllet gercek sanıyo sen roll parası calmıssın dıyor nurullah ole demısler sakada olsa yapmayın sunu
Şartlariniz nedirbos yapma olum mıllet gercek sanıyo sen roll parası calmıssın dıyor nurullah ole demısler sakada olsa yapmayın sunu
Ulan 6 bin kumarciyi kurtaracak paramı adını pis etti6 bin aldı yürüdü vallahi
@Shooter34 bu taksiciYapmaz o inanmam
orda yazıyor ısmı 6k calıcak adammıyız meksıka sınırına gıdıcek para olması lazımHaberim yoktu kim dedi la sana calmissin diye
Aynen öyle vallahi para pul için kendini rezil etti kendine sövdürdüUlan 6 bin kumarciyi kurtaracak paramı adını pis etti
Vay mk forumda eskiden böyle seyler olmazdi@Shooter34 bu taksici
Guncel 400bin borcum var calsam ben calarim ama yakismaz bize herkes kendine yakisani yapar@Shooter34 bu taksici
Ya olm Nurullah i mi kaale alıyon zamanında burda milleti dolandırmaya çalışıyordu iki slottan para kazandı diye kendi Evliya falan sanıyororda yazıyor ısmı 6k calıcak adammıyız meksıka sınırına gıdıcek para olması lazım
kanka forumun yarısı sabıkalı adlı sıcıl kayıtlı taksıcı herkese guven olmazGuncel 400bin borcum var calsam ben calarim ama yakismaz bize herkes kendine yakisani yapar
Bol şanslar dostum 4 numaralı formayı giyip defansa geçiyorumBizi kim alabilurr şansı yokkk,
Bende kaleye geçim bariBol şanslar dostum 4 numaralı formayı giyip defansa geçiyorum
Ne oldu paralar mı çalındı 😐kanka forumun yarısı sabıkalı adlı sıcıl kayıtlı taksıcı herkese guven olmaz
Ellerin büyük mu dostBende kaleye geçim bari
Kim ne yapmış buna 🙃
Shooter 6 k alıp gıtmek 5 kısı uzulmekNe oldu paralar mı çalındı 😐
Bana da 6k ver o zaman 😂 @Lazistan08beni dolandırdıgını düşünen kendini dolandırır
6 k bana bişe yapmaz , helali hoş olsun![]()