- 6,430
- 2,647
- 113
Yok benim Atalı baya oluyorAboo shotter gider ayak herkesi mi tokatlamaya calosmos hgh
Yok benim Atalı baya oluyorAboo shotter gider ayak herkesi mi tokatlamaya calosmos hgh
Al benı hemenHemso sahile gel 6k para buldum wjshsh
Ulan ya güleceğim yoktu 🤣Dostların dostu @Lazistan08 dedı orda bır suphelendık
O çAboo shotter gider ayak herkesi mi tokatlamaya calosmos hgh
Sonucta son gunlerde herkesten istemis işteYok benim Atalı baya oluyor
Aynen öyle yapacak bişey yok aciyaniSonucta son gunlerde herkesten istemis işte
@keskin4455@negan61 @zeisy @Arce75 @Muroo1988 @Erhan2121 @keskin4455 @Kemal34 @Hakan170 @ÖmerBaba @tom4175 @Calypso13
dağıtım tekrar söylüyorum
@Shooter34
eşit şekilde dağıtım olacaktır.
Özürünün a**** koyayım ter içinde kalmışız burada özür dileyecek avradını s****** öyle özurun sağ olsun kupon sahibi adam adam ter içinde kalmıştım şimdi gidip telimizi alacağız yaÇıkıp gerpde gelir bu özğr filan diler
BendeÖzürünün a**** koyayım ter içinde kalmışız burada özür dileyecek avradını s****** öyle
İşte bunun gibiler Ben şu an denetimdeyim ya iş güç yok ya holigan'a 1 lira lazım oluyor ya bunun gibiler işte böyle dolandırıcı i****** dilenci diye yazıyor adminler de beni banlıyor küfür edince
Ya 6k değil önemli olan vallahi billahi Belki inanmayacaksın 50 kağıda olsa ben onu yaparken rahatsız olurum ya Böyle bir şey olamaz ya Kafama sıkayım daha iyi yaYok valla hassas bünyem kaldırmıyor artık bazı şeyleri.6 k için insan kendini nasıl pis eder
Bunun bi sonrası iste gerçek hayattada çalıp hapise girmekYok valla hassas bünyem kaldırmıyor artık bazı şeyleri.6 k için insan kendini nasıl pis eder
Kesin bilgi@Alikemal in parasını almış diye duydum ama kesin bilgi değil