- 12,767
- 6,059
- 113
@Lazistan08 allah yukarda @Metings1905 yemın ederım 1 2 saat once bu ıbne ıcın yazdım whatdaptan bu eleman skıntı dıye aha metıne sor
temiz işAyni bahane ile keskin dayi da atmis misss
Yazdı valla@Lazistan08 allah yukarda @Metings1905 yemın ederım 1 2 saat once bu ıbne ıcın yazdım whatdaptan bu eleman skıntı dıye aha metıne sor
Şifa olsun reisbeyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
sizin içide 2 bira yuvarlıyacam.
Ödül geldi Kral kesene bereketbeyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
Shotterden odul almadim ne zaman aldimBen özelden de görüştüm bro ne demek umursamadın shooter 17k roll açıp 70 küsür k çekti sende ödül aldın ordan beni
İplemedi ağzımı açmadım 1 gün amq 1 gün sonra ben kazandım para istiyor kankam çekiyor ne diyim ?
Ahhh ah benim dm kutusu Telegram Türk ifşa gruplarından beter kardeşim bir görsen kimler kazık soktu bana skskskmd 🤣🤣🤣Aynı bahane ile 250 attım 😄
Dostlar vallahi billahi 6k ile zengin mi oluyor milyardermi oluyor kim ne oluyorsa allah mübarek etsin,@Lazistan08 allah yukarda @Metings1905 yemın ederım 1 2 saat once bu ıbne ıcın yazdım whatdaptan bu eleman skıntı dıye aha metıne sor
AdamsınDostlar vallahi billahi 6k ile zengin mi oluyor milyardermi oluyor kim ne oluyorsa allah mübarek etsin,
isktir edin gitsin,
daha çok kazanacaz daha cok yiyecez hele durun ya
Tamam reiss öptük seni dikkat et kendıneDostlar vallahi billahi 6k ile zengin mi oluyor milyardermi oluyor kim ne oluyorsa allah mübarek etsin,
isktir edin gitsin,
daha çok kazanacaz daha cok yiyecez hele durun ya
Muro candırKendimi övmüyorum burada güvenilecek adam varsa benim o kadar takıldığım halde bir tanesi desin ki beni dolandırdı 😄
Afiyet olsun dostbeyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
Jajajajajsa ne diyeyim kiAhhh ah benim dm kutusu Telegram Türk ifşa gruplarından beter kardeşim bir görsen kimler kazık soktu bana skskskmd 🤣🤣🤣
Hemso sahile gel 6k para buldum wjshsh
Aboo shotter gider ayak herkesi mi tokatlamaya calosmos hghAynı bahane ile 250 attım 😄
Dostların dostu @Lazistan08 dedı orda bır suphelendıkAboo shotter gider ayak herkesi mi tokatlamaya calosmos hgh