- 12,767
- 6,059
- 113
Attığı mesaja ne demeli lasistana yazdıgını okudunmuValla 6k para için insan bu kadar arkasında bekletiyor 10 tane insani bu nasil birseydir nitelendiremiyorum bile çok yazık harbiden çok yazik
Attığı mesaja ne demeli lasistana yazdıgını okudunmuValla 6k para için insan bu kadar arkasında bekletiyor 10 tane insani bu nasil birseydir nitelendiremiyorum bile çok yazık harbiden çok yazik
Hahaha bu iyidiolan şey komik, yoldayım araba sürüyorum otostop çeken 1 tane kadın aldım arabaya artniyet yok plaja getirecem,
en üstte @Shooter34 var hızlı olsun diye ona attım, kadın hakkında acaba aklımdan kötü bişemi geçirdimde böyle oldu nedir
allah sınadıla havle la havle
Attım kanka Facebook danListedekiler dmden iban atsın. Bekliyorum. Liste dışı kimse yazmasın lütfen
O kadar haramın içinde nasıl helal kaldın be metinShootere solemek ıstedıgınızı soleyın bana dıyor dm den
Yav seni ovdukleri bir gunun sonunu iyi getir be sapık adamKadına bsey yap shooter yapmıs gıbı dusun kanka hahaha
Aynı bahane ile 250 attım 😄Adam dün 100 TL sigara parası istedi yoktu atamadım diye utancımdan yerin dibine girdim. Allah ıslah etsin ne diyeyim
ElhamdullahO kadar haramın içinde nasıl helal kaldın be metin
HaydaaaaAynı bahane ile 250 attım 😄
Attık Kral emeğine sağlıkListedekiler dmden iban atsın. Bekliyorum. Liste dışı kimse yazmasın lütfen
Ben nitelendiriyorum - nitelikli DOLANDIRICILIKValla 6k para için insan bu kadar arkasında bekletiyor 10 tane insani bu nasil birseydir nitelendiremiyorum bile çok yazık harbiden çok yazik
Ayni bahane ile keskin dayi da atmis misssAynı bahane ile 250 attım 😄
@Shooter34 ı yok sayıp beni görsün reis 🤣🤣doğrudur @Shooter34 hariç![]()
Benden bahsediyor kesin aramiz yoktu onlan puahaAttığı mesaja ne demeli lasistana yazdıgını okudunmu
Yakışırr,,,beyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
sizin içide 2 bira yuvarlıyacam.
Afiyet olsunbeyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
1 tene de benden iç 3 ola 🤣🤣🤣beyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,
Dunden beri dolandirmaya baslamis milleti desneeAdam dün 100 TL sigara parası istedi yoktu atamadım diye utancımdan yerin dibine girdim. Allah ıslah etsin ne diyeyim
Afiyet olsunbeyler ben kaçıyorum, akşama görüşürüz.
biraz keyif yapayım,