- 6,515
- 1,955
- 113
Ben kaçar kanka gorusrzKankam aramızdaki dostluk muhabbet kimseyi ilgilendirmez ki kim ne yapıyorsa yapsın kimseye daha laf atmamisimdir ben insanlar bazen haddini sınırını aşıyor ona tutulup uyuz oluyorum
Ben kaçar kanka gorusrzKankam aramızdaki dostluk muhabbet kimseyi ilgilendirmez ki kim ne yapıyorsa yapsın kimseye daha laf atmamisimdir ben insanlar bazen haddini sınırını aşıyor ona tutulup uyuz oluyorum
Hemşerim olduğu için gurur duydum reis 10 k dağıttıKesene bereket laz daha çok kazan inşallah
Kankam göndereyim hepsini sana gözü olanın kalanın gözü çıksın senden değerli degilBoşver kardeşim sakin oluyoruz.hadi ödül kazandın onu katla akşama rol yapcaz😉
Yazicam sanaBen kaçar kanka gorusrz
Tskrlr mura iyidir takılıyorum sen nasılsınDayı ne yapıyorsun ya
Teşekkürleri@negan61 @zeisy @Arce75 @Muroo1988 @Erhan2121 @keskin4455 @Kemal34 @Hakan170 @ÖmerBaba @tom4175 @Calypso13
dağıtım tekrar söylüyorum
@Shooter34
eşit şekilde dağıtım olacaktır.
Arada Rize varHemşerim olduğu için gurur duydum reis 10 k dağıttı
İşte o zorAh bide şu 3 leş kargasıni temizleyebilsek şu forumdan komple daha nezih bir yer olablir di burasi
67.5k dağıtımlarınıda da unutma dost,,,Hemşerim olduğu için gurur duydum reis 10 k dağıttı
Rizeli miArada Rize var
Bol şanslar reis
Bol şanslar dost
O güzel yüreğine 44 k yakışır haydi şans bizimle olsın
Ver yetkiyi gör etkiyi kanka. Mesela benim rolüme asla gelemiyorlar bu ölücülerİşte o zor
Oda var67.5k dağıtımlarınıda da unutma dost,,,