- 12,760
- 6,056
- 113
@Lazistan08 başın öne eğilmesin aldırmaa reisss aldırmaa
ah be laz'ım futbol olaydı gol attırırdık sağlık olsun yüreğine sağlıkCümleten iyi geceler 😂
Sadece zaman kaybı mı keşke kumar sadece zaman kaybettirseydi bize2 roll de yattı hayattan sogudum allah herkese sabır versin çok zor oluyor ve zaman kaybı herkese iyi geceler allaha emanetsiniz
erken gelsem kazandırırdım baskette benah be laz'ım futbol olaydı gol attırırdık sağlık olsun yüreğine sağlık
2 rolde yatmış 2 rolude tkıp eden kımlerse xenabet onlardırSadece zaman kaybı mı keşke kumar sadece zaman kaybettirseydi bize
Yol yakınken dön birak bizim gibi olma2 roll de yattı hayattan sogudum allah herkese sabır versin çok zor oluyor ve zaman kaybı herkese iyi geceler allaha emanetsiniz
Ya ssus aw elinde peceteyle rol takip ediyonYol yakınken dön birak bizim gibi olma
Gençlik hayat para hersey kaybettirirSadece zaman kaybı mı keşke kumar sadece zaman kaybettirseydi bize
tabii canımerken gelsem kazandırırdım baskette ben![]()
allah bereket versın guzel sıstem bıse oynuyonmutabii canım
bu arada laptop var bende 2023 de almıştım 36k+ 4k sigorta ile ona monitör taktım ayrietten rtx 3060 super amd işlemci
23 yıldır bilgisayar kullanıyorum 23 yıldır oyun oynuyorum oynadığın bütün oyunları oynamışımdır mmorpg-fps-moba yazılımcıyım bu arada benallah bereket versın guzel sıstem bıse oynuyonmu
dogrudur reis csde dmg bıraktım valoya gectım elmas civari takılıyom ondada suan oynuyorsan gel girek biara23 yıldır bilgisayar kullanıyorum 23 yıldır oyun oynuyorum oynadığın bütün oyunları oynamışımdır mmorpg-fps-moba yazılımcıyım bu arada bencs 1.6'da istanbula turnuvaya çok gitmişliğim var şuan cs2de profesyonel oyuncularla 5v5 atmışlığım var
![]()
pilotum bendeGece vaktı burda cok yalan donuyor astronotum dıyen var
ne zamandır oynamıyorum immoya hesap kasıp satıyordumdogrudur reis csde dmg bıraktım valoya gectım elmas civari takılıyom ondada suan oynuyorsan gel girek biara
Derınız bızdepilotum bende
uygun oldugunda gel girekne zamandır oynamıyorum immoya hesap kasıp satıyordumşuan plat herhalde account bilmiyorum yan hesap