- 9,706
- 3,259
- 113
ıkı gundur geldi dedgım maclar yatıyor rolle ara vercem bı kac gunooo basketçi gelmiş gelir bu maç![]()
ıkı gundur geldi dedgım maclar yatıyor rolle ara vercem bı kac gunooo basketçi gelmiş gelir bu maç![]()
Yat kanka sen bu rol sabah anca bifer ben senin yerine takip ederimOran 1.47
Kanka acaba 2 roll takıo ederken konu karısıp yanllış skor yazan olıyomudurEngellenmıs ıcerıgı goster
sinan yazmıstı sanırımKanka acaba 2 roll takıo ederken konu karısıp yanllış skor yazan olıyomudur
Su ana kadar yapmadım deneme olayındayımKanka acaba 2 roll takıo ederken konu karısıp yanllış skor yazan olıyomudur
Bastaa @sinansrml63 😂😂Kanka acaba 2 roll takıo ederken konu karısıp yanllış skor yazan olıyomudur
Güzel bırakıuomu bari ölüsü 1.5 2 bin bırakırSu ana kadar yapmadım deneme olayındayım
Kashima ya sormak lazım bugün bı ara aynı anda 5 rol takip ediyorduKanka acaba 2 roll takıo ederken konu karısıp yanllış skor yazan olıyomudur
Rollcu ıyı secmek lazım karpuza vurur gıbı olmuyoGüzel bırakıuomu bari ölüsü 1.5 2 bin bırakır
Güzel kazanıyo demekki aylık gelirne acabaKashima ya sormak lazım bugün bı ara aynı anda 5 rol takip ediyordu
O işten Ahmet iyi anlarRollcu ıyı secmek lazım karpuza vurur gıbı olmuyo
ben max 2 ettim ondada zorlanıyom etmekte pcden etmeme ragmenKashima ya sormak lazım bugün bı ara aynı anda 5 rol takip ediyordu
30k mesaj 3 k tepkımeGüzel kazanıyo demekki aylık gelirne acaba
@sinansrml63 sana diyorHakikatten cok zor oluyormuş 2 roll başım ağrıdı nasıl basariyorlar hep