- 10,084
- 8,211
- 113
10 katı senin olsun kesene bereketDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
10 katı senin olsun kesene bereketDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Sıddık kim yaw metinbaba ben yeniyim eskimeye çalışıyomSıddık senmısn
EskıtırızSıddık kim yaw metinbaba ben yeniyim eskimeye çalışıyom
İnanırım gsli😊Eskıtırız
GetircezAkıllı adamsın , sen - keskin - Aktaş danirmakaya sarktı
Ins oda gelecekDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Forumda senden ödül almayan bi ben varım herhalde ama hiç takip etmedim kesene bereketKazanan Basket ödülleri
1- @Marley15
2- @AllanSaintMaximin
3- @fearjr1992
4- @ÖmerBaba
Dağıtım @Kashima
Unuttuğum varsa eklicem bakıp
Benimde eklemişsin dm attım reisKazanan Basket ödülleri
1- @Marley15
2- @AllanSaintMaximin
3- @fearjr1992
4- @ÖmerBaba
Dağıtım @Kashima
Unuttuğum varsa eklicem bakıp
Yeter la bugün her gördüğümde milletten para istiyonBenimde eklemişsin dm attım reis
adama elleşme kral, ben söz vermiştim kaçırdık gözdenYeter la bugün her gördüğümde milletten para istiyon
Yenisi varmiadama elleşme kral, ben söz vermiştim kaçırdık gözden
son maça sarktı
Kanka senlen alakalı değil bi konuda daha ayni şeyi yaptı bu arkadaş ondan dedimadama elleşme kral, ben söz vermiştim kaçırdık gözden
son maça sarktı
Valla helal olsunnn adam adamDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Senin Danimarka maçı kuponun 3.5 üste güvendik inandık,, 2 ayrı siteye 500 500 skor bahsi attık,,adama elleşme kral, ben söz vermiştim kaçırdık gözden
son maça sarktı
2 2 de alsaydın hemşoSenin Danimarka maçı kuponun 3.5 üste güvendik inandık,, 2 ayrı siteye 500 500 skor bahsi attık,,
1-3
2-3
Bakalımm,,,
Sanada bolşans bol kazançlar diyelim,,,
67.5 k ne ara dağıttın be hocam benim takip ettiğim roller hiç kazanmıyor ben bi gelsem duman olursun hsjjsDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Attım sana dm reis. Müsaitlikte bakarsınadama elleşme kral, ben söz vermiştim kaçırdık gözden
son maça sarktı
Roll aç rollValla helal olsunnn adam adam
Bende varımForumda senden ödül almayan bi ben varım herhalde ama hiç takip etmedim kesene bereket