Danimarkayı da alda,,seri tamamm olsun,,Dağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Veren el dolar dost şansın hep güzel olsunDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Gelir inşallah dostDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Asıl sana teşekkür ederizDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
DogruKarşıdaki insanda her zaman insan olmalı. Vefa önemli
Danimarka maçı için kayıtları sanamı yaptırıyoruz,, 😄Dağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Tebrikler dost kazancın daim olsun inşallahDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Yapışş 🤣😁Odulum geldı saolasın @Lazistan08 ver yuzugunu emcukleyem
Reis yeni liste olacak mı1- @Marley15
2- @AllanSaintMaximin
3- @fearjr1992
4- @ÖmerBaba
5- @tom4175
6- @kir678
Tüm ödüller gönderildi. Kesene bereket @Lazistan08
Yeni rolling olursaReis yeni liste olacak mı
Tebrikler dost bi biz giremedik o listeyeDağıtım miktarı 67.5 k oldu artık bu Danimarka’dan sonra bir duracaz beyler herkese teşekkürler müthiş seri oldu.
Sen kımsınYapışş 🤣😁
Bilmiyorum etkinlik sahibi değilimReis yeni liste olacak mı
Eline sağlık1- @Marley15
2- @AllanSaintMaximin
3- @fearjr1992
4- @ÖmerBaba
5- @tom4175
6- @kir678
Tüm ödüller gönderildi. Kesene bereket @Lazistan08
Bir dost🙂🙃Sen kımsın
Sıddık senmısnBir dost🙂🙃