- 15,233
- 2,446
- 113
Kesene bereket dost ins yeni kuponda gelecekeyvallah beyler daha iyisi sizin olsun 100 bandını gördük kazanç 35-40 k arası dağıtım oldu ,
Helali hoş olsun herkese bol şans
Kesene bereket dost ins yeni kuponda gelecekeyvallah beyler daha iyisi sizin olsun 100 bandını gördük kazanç 35-40 k arası dağıtım oldu ,
Cennetın kapısını araladın abım canım abım bırıcık abım etıketeyvallah beyler daha iyisi sizin olsun 100 bandını gördük kazanç 35-40 k arası dağıtım oldu ,
İnşallah daha guzelleride olur Allah gönlüne göre versineyvallah beyler daha iyisi sizin olsun 100 bandını gördük kazanç 35-40 k arası dağıtım oldu ,
Senin kafayı yaşamak için millet torbacilara ev araba bırakıyorCennetın kapısını araladın abım canım abım bırıcık abım etıket
Şüphemiz yok dost var ol..Milyarder olsam çekilişle dağıtırım yalan değil 😂
Olayı anlamadın sen bosverSenin kafayı yaşamak için millet torbacilara ev araba bırakıyor
Herşey senin yüzüğü öpmenle başladı 😂Cennetın kapısını araladın abım canım abım bırıcık abım etıket
Biat etti mıHerşey senin yüzüğü öpmenle başladı 😂
Ver yuzugu agzımda gargara yapımHerşey senin yüzüğü öpmenle başladı 😂
Puhhhaaa metin yüzük mü öptüHerşey senin yüzüğü öpmenle başladı 😂
Biat etti mı
Biat etti 😂 sefir sensin dediPuhhhaaa metin yüzük mu optu
Devran dondu bole oldu ne dıyelım para kımdeyse guc onda hımmınaBiat etti 😂 sefir sensin dedi
Metin yine sasirtmadi bizleri puhhaaBiat etti 😂 sefir sensin dedi
Bizim parayla pulla işimiz yok zamanında kardeşine sırtını döndün metinn hiç metin olmadın ama kardeşin burda yanında bilesinDevran dondu bole oldu ne dıyelım para kımdeyse guc onda hımmına
Metine sor 1xbet sorumlusu oBeyler bu 1x bet şifre bonusu nasıl alııyor
Herseyı yesıl yapcan uygulamadaBeyler bu 1x bet şifre bonusu nasıl alııyor