- 21,463
- 7,342
- 113
1 0 arjantin
O zaman bu per belçikayı tutucazbelcika 1 per alsa won
ben de belcika 3 0 alır diyordum bakalım bu peri belli ederBana kalırsa 3-0 Arjantin götürecek, Belçika caciki bu seti alır diye girdim böyle de alamadılar hayırlısı çıkmadık candan ümit kesilmez bol bol şans lazım
1 set alır belcıka 3 0 bıtmezYatarsa dükkanı kapatıyoruz dostlar,
Yok başa baş gitti bence mutlaka bı set alırBana kalırsa 3-0 Arjantin götürecek, Belçika caciki bu seti alır diye girdim böyle de alamadılar hayırlısı çıkmadık candan ümit kesilmez bol bol şans lazım
Oranlara bakarsak Belçika’nın 1 set alması içten bile değil alır yani 1 taneBana kalırsa 3-0 Arjantin götürecek, Belçika caciki bu seti alır diye girdim böyle de alamadılar hayırlısı çıkmadık candan ümit kesilmez bol bol şans lazım
Ağzın dualı olsun meto1 set alır belcıka 3 0 bıtmez
Aynen dost en az 1-3 bitmesi lazımşimdi 3 set kazanırlarsa kazanıyorlar galiba tek takım diğer takım desteklerse 3de bitmeyin 4. oynanıyor 2-0 ken 2-1 olduğunda mesela o yüzden üst girdiğin için en az 4 set oynanması lazım doğru mu anladım @Lazistan08
Hayret la o kadar yazmıssın ıcınde hıc ıcıcem rakı bıra kelımesı yok 😀şimdi 3 set kazanırlarsa kazanıyorlar galiba tek takım diğer takım desteklerse 3de bitmeyin 4. oynanıyor 2-0 ken 2-1 olduğunda mesela o yüzden üst girdiğin için en az 4 set oynanması lazım doğru mu anladım @Lazistan08
ElhamdullahAğzın dualı olsun meto