- 30,266
- 22,243
- 113
ole olmaz ozaman bu ara borcum cok basmagelmezse borçlanırsın ama diyeyim![]()
ole olmaz ozaman bu ara borcum cok basmagelmezse borçlanırsın ama diyeyim![]()
görmedim ağa , görsem oynardım@parsens sen oynadin mi bak bu geldi laz oynamadi sanirm
Bol şans brocan
yok ben öneri maç oynamıyorum artık dün başkanın rolünden sonra@parsens sen oynadin mi bak bu geldi laz oynamadi sanirm
en iyisi, bende son @fearjr1992 oynadım, gelirsede yatarsada all in girecem wnba tek basketeyok ben öneri maç oynamıyorum artık dün başkanın rolünden sonrakafama esen varsa oynuyorum
15 dk var bi gol.daha olur.kardesimgörmedim ağa , görsem oynardım
Bol şans..
Murooo.muroo 😎😎yok ben öneri maç oynamıyorum artık dün başkanın rolünden sonrakafama esen varsa oynuyorum
oynadıgımızı takipleyelim kral, eyv15 dk var bi gol.daha olur.kardesim
Bol şans kardomCD Sport Huancayo
Juan Pablo II
3,5 üst
Daim.olsun.kazanclarin cumleten hayirli aksamlar.🙏🙏🧿oynadıgımızı takipleyelim kral, eyv
Bol şans bro umarım geceyi rahat bir uyku ile tamamlarsın 🍾🍾en iyisi, bende son @fearjr1992 oynadım, gelirsede yatarsada all in girecem wnba tek baskete
Sana ödül vermedi daha deminbeni laz kırdı rakı ısmarlamadan maç vermem daha laza ben![]()
Eyw kardo. İlk yarıdan bi 3-0 olsa ne tatlı olur dimiBol şans kardom
kazansın hemşerim canı sağolsun borcu olabilir ekside olabilir alınmam bunlara benSana ödül vermedi daha demin![]()
Lan penaltı mı yoksaEyw kardo. İlk yarıdan bi 3-0 olsa ne tatlı olur dimi
Vermedi şerefsiz beLan penaltı mı yoksa
@Lazistan08 golllll 3-0 dkdmdmmfEyw kardo. İlk yarıdan bi 3-0 olsa ne tatlı olur dimi