- 30,279
- 22,253
- 113
Sen ayazıda yersın naneyıde kanka 😀Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış, ama ben safım unuturum puhahan
Sen ayazıda yersın naneyıde kanka 😀Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış, ama ben safım unuturum puhahan
Bizimde bahçemizde çiçekler açar elbet zamanı varSen ayazıda yersın naneyıde kanka 😀
Dağıtım yok uza puhahahDagitim bittimi burda
Yarin senin günün 120k ye güzel dağıtım yaparsın benim rolde mümkünse 5k lik rol olsun dost puahaDağıtım yok uza puhahah
Site cekimlerde iyiydi 3 defa cekim yaptim 2 dakika da geldi hemenPara gelmedi redleniyor , 2 dir baska yontem diyo yontem kalmadi
Rol falan yok bıraktık biz rol işiniYarin senin günün 120k ye güzel dağıtım yaparsın benim rolde mümkünse 5k lik rol olsun dost puaha
Benimde öyle 1-2 dk oderlerdi bunda bişe varSite cekimlerde iyiydi 3 defa cekim yaptim 2 dakika da geldi hemen
Canlıya yaz kanka @İkasbet Destek bir el ativerPara gelmedi redleniyor , 2 dir baska yontem diyo yontem kalmadi
Yarın vurgun time günü değil miydi kankaYarin senin günün 120k ye güzel dağıtım yaparsın benim rolde mümkünse 5k lik rol olsun dost puaha
Bol şans dostum@Lazistan08 ödül geldi kesene bereket 30 dk ya roll geliyor yemek hazırlıyorum
Yunanıstanda ole dıyor suan puahahBizimde bahçemizde çiçekler açar elbet zamanı var
Gobek yapar yeme yedır@Lazistan08 ödül geldi kesene bereket 30 dk ya roll geliyor yemek hazırlıyorum
Abi güle güle harcaPara gelmedi redleniyor , 2 dir baska yontem diyo yontem kalmadi
28 dk.dir denize döküyoruz yorulmadanYunanıstanda ole dıyor suan puahah
Para gelmedi redleniyor , 2 dir baska yontem diyo yontem kalmadi
Odulum geldi kesene bereket basliyorum birazdan bendeBol şans dostum
😂😂 adamlar neye ugradigini sasirdi28 dk.dir denize döküyoruz yorulmadan
Manyak ettik manyak😂😂 adamlar neye ugradigini sasirdi