Diğer maç geldi 😂Büyük ihtimalle %50 şansın vardı onuda başarmadın 😂
Hiç eklenmeseydi daha iyiydi 😂 teşekkür etmeye zaman kalmadı 😂İkasbet destek dosta yeni bi roll açın bakam
Kuponu oynarken sürede sıkıntı vardı demekDiğer maç geldi 😂
Bu nasıl bir maç oynadım maçı izlemek için arıyordum üstüne tıkladım direk kayıp etti çıktı böyle bişe olabilir mi ? Bj rulet hiçbir oyun bukadar erken sonuçlanmıyor
Başka bir ihtimal kalmıyor allahtan ekran görüntüleri var 😂Kuponu oynarken sürede sıkıntı vardı demek
Bunlarda bazen süre donuyor sayılar gelmeye devam ediyor 5 dakika varken birden 2 dakikaya düşüyorHiç eklenmeseydi daha iyiydi 😂 teşekkür etmeye zaman kalmadı 😂
Tamam benim suçum ne 😂Bunlarda bazen süre donuyor sayılar gelmeye devam ediyor 5 dakika varken birden 2 dakikaya düşüyor
Ben buna alt oynasaydım kazandı mı yazacaktı hayatta inanmam 😂Basket alt alıyorum anlık verilere göre birden 20 saniye icinde 10..12 puan cikiyo..heryerde hile var
.
Zaten 5:38 de 12-2 bittiyse onların yapacağı işe sokam ozan sende hiç düşünmedin mi bu kadar süre varken 15 sayı için 101,5 üst nasıl açmışlar diye be kanka 🥺Tamam benim suçum ne 😂
direk kaybetti olarak sonuçlandı bende süre sayıya göre oynadım da 😂
Aynısını oynarken düşündüm fark var süre kullansalar ucu ucuna gelir dedim ama sorun bu değil oyna sayfa yenile kaybetti çıksın bu ne şans ne şanssızlık ta kankaZaten 5:38 de 12-2 bittiyse onların yapacağı işe sokam ozan sende hiç düşünmedin mi bu kadar süre varken 15 sayı için 101,5 üst nasıl açmışlar diye be kanka 🥺
Hocam sıkıntı yok, tekrar ekleme sağlandı size. Bol kazançlar 🙏Aynısını oynarken düşündüm fark var süre kullansalar ucu ucuna gelir dedim ama sorun bu değil oyna sayfa yenile kaybetti çıksın bu ne şans ne şanssızlık ta kanka
Kendi cebimden vermedim firma ekledi ayrı konuda yazık günah ne bileyim
İşte bu ya işte bu yieahhhHocam sıkıntı yok, tekrar ekleme sağlandı size. Bol kazançlar 🙏
Phayyauay bol şans dost gönlünce olsunBundan sonra yeni firmam burası başka firmalara son …
@İkasbet Destek sorunu çözdü yeni adım.