- 12,072
- 11,762
- 113
Vakit varken çek başka siteye gidelim dostLimiti yedik hemen pehhh @GameOfBet Destek
alacağınız olsun son yatırımdı bu
Vakit varken çek başka siteye gidelim dostLimiti yedik hemen pehhh @GameOfBet Destek
Bol şanslar knk 🙏Limiti yedik hemen pehhh @GameOfBet Destek
Rıhtımbet var gel intihar edekÇek baska buroya gecwlım
UmarımÇektim parayı , everymatrixten devam umarım yetişir maça
6 da maç yetişir bro gameofbet yavaş site tabiÇektim parayı , everymatrixten devam umarım yetişir maça
İnşallah knk güzel bir kupon gelsinÇektim parayı , everymatrixten devam umarım yetişir maça
YetiştiririzzzzzzzzzÇektim parayı , everymatrixten devam umarım yetişir maça
O yüzden yazdım ya sana rol ortasında inşallah listeyi sen yaparsın diye en baştan beri takipdesin kimin burda olduğunu görüyorsunŞimdi kimse kızmasın bana ama bu 3 adımlı uzun bir rol alacak. Burası işin içinden çıkılmaz bir hal almadan katılımcıları belirlemekte fayda var. Tek adım olsa liste muhabbeti yapılmazdi sonuçlanana kadar ama burasi çorba olmadan 1.5 saat takip eden adamları ayıklamak lazım @Lazistan08
Haklısın yaklasık 1 bucuk saattir burdayızŞimdi kimse kızmasın bana ama bu 3 adımlı uzun bir rol alacak. Burası işin içinden çıkılmaz bir hal almadan katılımcıları belirlemekte fayda var. Tek adım olsa liste muhabbeti yapılmazdi sonuçlanana kadar ama burasi çorba olmadan 1.5 saat takip eden adamları ayıklamak lazım @Lazistan08
Vallahi onda sorun yok yaparız ama rolcü dosta kalmaş kararO yüzden yazdım ya sana rol ortasında inşallah listeyi sen yaparsın diye en baştan beri takipdesin kimin burda olduğunu görüyorsun
İlk ceyrek üstbu sefer sizin şansınıza oyniyim ilk gelen yoruma oynicam tüm kasayı,
türkiye 8 sayı farkla kazanır mı ?
maçta toplam 143 sayı olur mu ?
143bu sefer sizin şansınıza oyniyim ilk gelen yoruma oynicam tüm kasayı,
Yarım saat kBul olmazmi ben yaşlıyımŞimdi kimse kızmasın bana ama bu 3 adımlı uzun bir rol alacak. Burası işin içinden çıkılmaz bir hal almadan katılımcıları belirlemekte fayda var. Tek adım olsa liste muhabbeti yapılmazdi sonuçlanana kadar ama burasi çorba olmadan 1.5 saat takip eden adamları ayıklamak lazım @Lazistan08
Türkiye 143bu sefer sizin şansınıza oyniyim ilk gelen yoruma oynicam tüm kasayı,
oynuyorum