Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,223
23,586
113
kazansın her zaman geçen yaptığını unutmam

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,072
11,762
113
Şimdi kimse kızmasın bana ama bu 3 adımlı uzun bir rol alacak. Burası işin içinden çıkılmaz bir hal almadan katılımcıları belirlemekte fayda var. Tek adım olsa liste muhabbeti yapılmazdi sonuçlanana kadar ama burasi çorba olmadan 1.5 saat takip eden adamları ayıklamak lazım @Lazistan08

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Şimdi kimse kızmasın bana ama bu 3 adımlı uzun bir rol alacak. Burası işin içinden çıkılmaz bir hal almadan katılımcıları belirlemekte fayda var. Tek adım olsa liste muhabbeti yapılmazdi sonuçlanana kadar ama burasi çorba olmadan 1.5 saat takip eden adamları ayıklamak lazım @Lazistan08
O yüzden yazdım ya sana rol ortasında inşallah listeyi sen yaparsın diye en baştan beri takipdesin kimin burda olduğunu görüyorsun

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Haklısın yaklasık 1 bucuk saattir burdayız

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Yarım saat kBul olmazmi ben yaşlıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...