Bol şans dost basket bu gelebilirFb ye 90.5 alt dedim bi kumar oynadik hata ettik galiba son dakka gene yardirdi
Alsin ya siknti yok ta 90 i gecmese iyiydiFb alir
4 olan kazanıyor finaldeIlk 2 ceyrek üst oldu Besiktas yenilirse seri bitiyor 3.ncü periyot savunma ağırlıklı mac olur gibi ümitsiz olma 91 kolay degil oyle
Bjk zorlar diye dusundum dedigin gibi kazanmak icin savunma da yapmak zorunda fenere karsi kolay degilIlk 2 ceyrek üst oldu Besiktas yenilirse seri bitiyor 3.ncü periyot savunma ağırlıklı mac olur gibi ümitsiz olma 91 kolay degil oyle
Oylede fener 3 yaptiktan sonra bjk ninde bi umudu kalmaz daha4 olan kazanıyor finalde
Nba gibimi oldu4 olan kazanıyor finalde
Mecbur savunma yapmasi lazim Besiktas 3 ncu ceyrek yoksa sadece hucumu dusunurse Fener fark atarBjk zorlar diye dusundum dedigin gibi kazanmak icin savunma da yapmak zorunda fenere karsi kolay degil
Agam senin dilin ne soylir 😀Kafa kafaya gider 92.88 bjk kazanır
Oyle deme kesin konuşmamak lazim gerci kimin almasi onemsiz senin kupon gelsin😁Bu bjk den bi s. Olmaz
Bu nasi surekli 3 serbest atis aliyo 3 luk atarken mi faul yapinca oluyo 3 atisNeedham 4 ledi cikti savunma direnci duser Bjknin
Evet 3 luk bolgesi atis esnasında faule 3 atisBu nasi surekli 3 serbest atis aliyo 3 luk atarken mi faul yapinca oluyo 3 atis