18 Nis 2021 #21 Kotucocuk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,693 3,803 113 erbatur' Alıntı: betcoda aynısı 3 ihtimalli dost, kazanan takımın 6 ya kadar fark atması 6 dan fazla atması bir de beraberlik var sanırsam Genişletmek için tıkla ... bak bunun aynısını oynadım beraberlik yok diğer kısmı var
erbatur' Alıntı: betcoda aynısı 3 ihtimalli dost, kazanan takımın 6 ya kadar fark atması 6 dan fazla atması bir de beraberlik var sanırsam Genişletmek için tıkla ... bak bunun aynısını oynadım beraberlik yok diğer kısmı var
18 Nis 2021 #22 Djokovic Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,524 3,867 113 Kotucocuk' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 140406Ekli dosyayı görüntüle 140407 bak bunun aynısını oynadım beraberlik yok diğer kısmı var Genişletmek için tıkla ... beraberlik diğer olmalı dost, 6 dan fazla yerine 5.5 handikap oynasan kazanmıştı küçük bir oran farkı vardır aralarında geçmiş olsun
Kotucocuk' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 140406Ekli dosyayı görüntüle 140407 bak bunun aynısını oynadım beraberlik yok diğer kısmı var Genişletmek için tıkla ... beraberlik diğer olmalı dost, 6 dan fazla yerine 5.5 handikap oynasan kazanmıştı küçük bir oran farkı vardır aralarında geçmiş olsun
18 Nis 2021 #23 Kotucocuk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,693 3,803 113 erbatur' Alıntı: beraberlik diğer olmalı dost, 6 dan fazla yerine 5.5 handikap oynasan kazanmıştı küçük bir oran farkı vardır aralarında geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum
erbatur' Alıntı: beraberlik diğer olmalı dost, 6 dan fazla yerine 5.5 handikap oynasan kazanmıştı küçük bir oran farkı vardır aralarında geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum