- 2,006
- 373
- 83
1500de buna atmistim 20k veriyor.Bu sene olmasa seneye kesin sampiyonlar kovalayin 
İmkansız doncic ve LeBron la olacak iş değil o takım oyunu yok ikisi dışında top kullanan yok biri sakatlansa olmasa takım kaybediyor favoriler belli en başından beri okc Cavs Boston bunlardan biri finale gelirse karşıdakinin iş yaş hele okc de skora katkısı olmayan benc bile kalmıyor Memphis te öyle ama onlar biraz dengesiz1500de buna atmistim 20k veriyor.Bu sene olmasa seneye kesin sampiyonlar kovalayin![]()
Shai gilgeous tek başına canlarına okur1500de buna atmistim 20k veriyor.Bu sene olmasa seneye kesin sampiyonlar kovalayin![]()
20 orandan oynatmistim arkadasima doncic ilk geldiginde. Ben 13ten alabildimlakers bence ilk playoff serisinde rakibin önemi yok elenir gibime geliyor
Bu sene belki dedigin gibi olabilir elebilirler ilk turda doncic sakatliktan dondu cunkulakers bence ilk playoff serisinde rakibin önemi yok elenir gibime geliyor
Ama adam dallas çöpünü samp yapiyodu az kalsin, lebronlu lakersi gule oynaya yapar 1-2 seneyelakers bence ilk playoff serisinde rakibin önemi yok elenir gibime geliyor
Doncic gelmeden bile sampiyonluk hedefliyodu lakers bide doncic gelince zorlarlar heralde inşallah diyelimİmkansız doncic ve LeBron la olacak iş değil o takım oyunu yok ikisi dışında top kullanan yok biri sakatlansa olmasa takım kaybediyor favoriler belli en başından beri okc Cavs Boston bunlardan biri finale gelirse karşıdakinin iş yaş hele okc de skora katkısı olmayan benc bile kalmıyor Memphis te öyle ama onlar biraz dengesiz
En net aday Okc bence bu sene oynadıkları basketbol çok ama çok üst düzeyBU ARADA EN NET ADAY BOSTONDUR. LAKERS ORANİ GUZEL DİYE DENEDİM
Kanka lebron 41 yaşında artık, her an basketbolu da bırakabilir belli olmaz şu an keyif alıyor ama artık yavaş yavaş yorulduğunu hissediyorsun. Lakers komple bir takım değil, okc boston cleveland yer bunları doncic de bir yere kadarDoncic gelmeden bile sampiyonluk hedefliyodu lakers bide doncic gelince zorlarlar heralde inşallah diyelim![]()
Dallasi yapiyodu tek basina. Lebron 25 sayi 5-10 asist ortalamayla oynuyor cok ilginc sekildeKanka lebron 41 yaşında artık, her an basketbolu da bırakabilir belli olmaz şu an keyif alıyor ama artık yavaş yavaş yorulduğunu hissediyorsun. Lakers komple bir takım değil, okc boston cleveland yer bunları doncic de bir yere kadar
Boston ilk 5i cok atletik sert falan playoffta boğuyolarEn net aday Okc bence bu sene oynadıkları basketbol çok ama çok üst düzey
Bide alex her mac 15 sayi faul atiyor, onlarin hic birini calmazlar playyoftaEn net aday Okc bence bu sene oynadıkları basketbol çok ama çok üst düzey
Lebron eski lebron olmamasına rağmen pek çok starım diyenden daha çok istatistik yapıyor hala o da ayrı bir parantez konusu haklısın. Ama ben gençliğindeki gibi maç içinde verimli olduğunu düşünmüyorum artık. Yine de sürpriz denemişsin sonuçta at bekle sorun yokDallasi yapiyodu tek basina. Lebron 25 sayi 5-10 asist ortalamayla oynuyor cok ilginc sekilde![]()
Bide birakmayacagini soyluyor reis 45-50 devam diyorKanka lebron 41 yaşında artık, her an basketbolu da bırakabilir belli olmaz şu an keyif alıyor ama artık yavaş yavaş yorulduğunu hissediyorsun. Lakers komple bir takım değil, okc boston cleveland yer bunları doncic de bir yere kadar
Zaten doncice guvendik ya lebron nereye sampiyon yapiyor aynen devam etsin yeterLebron eski lebron olmamasına rağmen pek çok starım diyenden daha çok istatistik yapıyor hala o da ayrı bir parantez konusu haklısın. Ama ben gençliğindeki gibi maç içinde verimli olduğunu düşünmüyorum artık. Yine de sürpriz denemişsin sonuçta at bekle sorun yok![]()
Ooooo Başkanımmmmmmmmm naberlakers bence ilk playoff serisinde rakibin önemi yok elenir gibime geliyor