- 39,919
- 38,729
- 113
Onu diğer arkadaş yazmış dost ben değil bana sormuş neredesin diye ona cevap yazdimİzmir değil misin
Onu diğer arkadaş yazmış dost ben değil bana sormuş neredesin diye ona cevap yazdimİzmir değil misin
İl neresi knkerotik şop aç ciddiyim karlı iş çinden 5 10 dolara aldigin urunleri burda 30 40 dolae bandında satarsın. dükkan adıni ben bulurum sana
dildocu hayri
konya olsunİl neresi knk
Bu işi kadınlar yapmıyor muerotik şop aç ciddiyim karlı iş çinden 5 10 dolara aldigin urunleri burda 30 40 dolar bandında satarsın. dükkan adıni ben bulurum sana
dildocu hayri
bizim burda hepsi erkek hiç kadın görmedim😂Bu işi kadınlar yapmıyor mu
Konya da iş yapmaz ki o iş knkkonya olsun
baskının oldugu yerde alkol ve bu tarz şeyler tavan ve rekor iş yaparKonya da iş yapmaz ki o iş knk
Işte aradığım fikirerotik şop aç ciddiyim karlı iş çinden 5 10 dolara aldigin urunleri burda 30 40 dolar bandında satarsın. dükkan adıni ben bulurum sana
dildocu hayri
Sosyolojik çözümleme de ileri düzeybaskının oldugu yerde alkol ve bu tarz şeyler tavan ve rekor iş yapar
Nedir o dostum işimize yarar belki fazla cezası yoksa bakalimAslında çok kârlı iş var hemde 1 e 4 kazanç örnek 50K masraf dan avanta 220K 250k civarı ama yasal değil
Valla alkol yapmak ama bilir misin bilmem ben rakı votka wiski kralını yapıyorum satanlar var yapıp köşeyi döndüler,Nedir o dostum işimize yarar belki fazla cezası yoksa bakalim
Küp dolu da önemli olan batırmamakbol şans küp yeterince doludur umarım ayvalık gibi yerde kebap salonu açmak bayağı maliyetli iş
Hatta geçen sene yaptım orijinal Chivas gibi fabrika ya getirdim arkadaş a verdim Chivas dedim farketmedi bile bire bir aynısıNedir o dostum işimize yarar belki fazla cezası yoksa bakalim
dükkan açmadan önce çevre oluştur iyice öyle gir piyasaya reklamı bol tut sosyal medyaya yüklen diğer türlü yeterince müşteri olmuyorKüp dolu da önemli olan batırmamak
Ayvalık merkezde misin, sarımsaklı filan miAyvalık
Sarımsaklı 15 dk bize geçen cumartesi ordaydım akşam gittik gezmeye arabayla hatta gece gittik 11 gibiAyvalık merkezde misin, sarımsaklı filan mi