hahahaha hayırlı olsun dost yollarlar 250den kaçmazlar herhalde çökücek olsalardı yatırım isterlerdi
ula ben bunu unutmuşum iptal etmişler arama yaptılar az önce elemanın biriyle konuştuk asdasda hemen ateşledilerhahahaha hayırlı olsun dost yollarlar 250den kaçmazlar herhalde çökücek olsalardı yatırım isterlerdi
iyi bari bazen çoklu hesap olup olmadığını kontrol etmek için arıyor sitelerula ben bunu unutmuşum iptal etmişler arama yaptılar az önce elemanın biriyle konuştuk asdasda hemen ateşlediler
16 senelık kumar kariyerımde çoklu hesap kullanmadım dostiyi bari bazen çoklu hesap olup olmadığını kontrol etmek için arıyor siteler![]()
Sen uyeysen kilitleyelim hemen reisÜYELİĞİMİZ VARMMIŞ NE BİÇİM SİTE KARDEŞİM KONU KİLİT
Deneme bonusu 10.00 ile gece 00:00 saatleri arasında eklenmektedir. Bu saatler arasında bağlanarak talebinizi tekrarlayabilirsiniz. Hak edişiniz doğrultusunda tarafınıza bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, bol şans dileriz.
Kardeşim hala tutuyyomusunuz bu konuyu konu kilit shellac hadi Ağa kaldır yaş insanları kandiriyorlar