- 11,611
- 9,724
- 113
Aynen ne dersen oynayacaz artik 😅OoOo organize oluyonuz hadi bakalım
Aynen ne dersen oynayacaz artik 😅OoOo organize oluyonuz hadi bakalım
Union La Calera 1.5 üst genelValla brn bu ara ne oynasak yatiyor ben girmim o topa @egehandro varsa maci bilemem
Tatum nasıl yokTatum yoksa newyork seriyi bitirir diyim bari
Geçen maçta yoktu emin ol Boston geçecek turuTatum yoksa newyork seriyi bitirir diyim bari
1 sene sakatTatum nasıl yok
Derrick White diye bir beyaz zencisi var Boston'un. Eğer maça bir kaç 3luk isabetiyle başlarsa Boston alır maçı.Tatum yoksa newyork seriyi bitirir diyim bari
Aşil tendonu koptu saçma şekilde. Hiç bir şey yokken ayağı gitti elemanınTatum nasıl yok
SakatlanmistiTatum nasıl yok
Icerdeydi ama macGeçen maçta yoktu emin ol Boston geçecek turu
Deplasmnda zor ya. Bakalim guzel mac olacakDerrick White diye bir beyaz zencisi var Boston'un. Eğer maça bir kaç 3luk isabetiyle başlarsa Boston alır maçı.
Bayamonda gallinari var tek basina ust yaparPara yüklemek için siteye girdim 400 vardı sitede iki kez kırmızıya bastım geleni aviatorde 5400 yaptım bu kuponu oynadım gelirse yoktan 27 k gelecek
Ben 30 sayı bandında bekliyorum White'dan. Tatum yokken daha rahat oynuyor. Oyunu onun üzerine kurarlar ve oyuna iyi yuzdeyle başlarsa Boston rahat alır. Bir de KAT pota altında çok hücum ribaundu çekiyor. Onun önüne geçerlerse alır bence ya. Alsın da 7. Maç izleyelim bolca 🤣Deplasmnda zor ya. Bakalim guzel mac olacak
Noluyo burada yarına sermaye peşine düşmüştülPara yüklemek için siteye girdim 400 vardı sitede iki kez kırmızıya bastım geleni aviatorde 5400 yaptım bu kuponu oynadım gelirse yoktan 27 k gelecek
Wnba içerde bayamon 46Para yüklemek için siteye girdim 400 vardı sitede iki kez kırmızıya bastım geleni aviatorde 5400 yaptım bu kuponu oynadım gelirse yoktan 27 k gelecek
Bol şans gelsin de bi istişare ederiz
Bi açtım 5 sayı seri