- 18,515
- 16,838
- 113
6 çamura battı yoksa vermezdi 3 zeki çıktı kurudan koştu200daha olaydi 5 gelecekti cok gec acildi
6 çamura battı yoksa vermezdi 3 zeki çıktı kurudan koştu200daha olaydi 5 gelecekti cok gec acildi
Hic 3 alcak gibi durmuyordu ya tam uyanik cikti6 çamura battı yoksa vermezdi 3 zeki çıktı kurudan koştu
Harbi he 3 dışında her şey iyiydiHic 3 alcak gibi durmuyordu ya tam uyanik cikti
12.5 verdi 6 gelse 45 vercekmis 5 gelse 65Harbi he 3 dışında her şey iyiydi
Saka gibi ya aradaki farka bak12.5 verdi 6 gelse 45 vercekmis 5 gelse 65
Gene hiç yoktan iyi12.5 verdi 6 gelse 45 vercekmis 5 gelse 65
Bi de buna misli var di mi12.5 verdi 6 gelse 45 vercekmis 5 gelse 65
Sanmam mislisizdirBi de buna misli var di mi
Olsun gene bizimki koydu 12.5K iyi iyiSanmam mislisizdir
Kanka hergun bi insan nasil bilebilir inanilmaz yaOlsun gene bizimki koydu 12.5K iyi iyi
Kafayı kırmak lazım sanki ya o yüzden kazanıyolarKanka hergun bi insan nasil bilebilir inanilmaz ya
Sermaye zor su an ya yarına kısmet, ne kadar para lazımGunduze sermaye ayarla ortak gitelim. Bana sordu varya oynican mi diye sermaye yoktu dhdhdhs @egehandro
Kanka bilmem 1er k ayarlayalim yarin cok yaris varSermaye zor su an ya yarına kısmet, ne kadar para lazım
Kanka bakalım sabaha ayarlıcaz insssKanka bilmem 1er k ayarlayalim yarin cok yaris var
Haberlesiriz hadi iyi gceler herkeseKanka bakalım sabaha ayarlıcaz insss
OoOo organize oluyonuz hadi bakalımHaberlesiriz hadi iyi gceler herkese
Valla brn bu ara ne oynasak yatiyor ben girmim o topa @egehandro varsa maci bilememBu geceye bana 4 maç lazım futbolda 1.50 geçmeyecek . Basket de oran önemli değil 4 maç içeri alsam yarın için iyi olurdu