- 18,515
- 16,838
- 113
Kupon yapıp bizi desteğe çağırman lazım dost 😅TJK kazandı )
Kupon yapıp bizi desteğe çağırman lazım dost 😅TJK kazandı )
Fazla tevazu bizden tavsiye istetir 😂Yok be üç beş takiliyoz
Kafadan yatmasa aticakim buraya 10 kişiye 2 şer misli diye hazırlandım da kafada büyük favori gelmediKupon yapıp bizi desteğe çağırman lazım dost 😅
Sağlık olsun diyelimKafadan yatmasa aticakim buraya 10 kişiye 2 şer misli diye hazırlandım da kafada büyük favori gelmedi
FisildadimSağlık olsun diyelim
BakalımFisildadim
PatlamışFisildadim
Pimlico da son ayak 5/1/2 bu üç attan birini getir dünkü tarifeden uygulayayim . Gidip senmi atı surersin , gözlerinle diğer atları mi devirirsin ben bilmemFisildadim
Camur olmus pist surekli erteliyorlar yav. Ama aliriz iceriPimlico da son ayak 5/1/2 bu üç attan birini getir dünkü tarifeden uygulayayim . Gidip senmi atı surersin , gözlerinle diğer atları mi devirirsin ben bilmem
E bi zahmet kanka sllakazan yaptikPatlamış
Reis tarife paketini bize de yapalım mı 😅Pimlico da son ayak 5/1/2 bu üç attan birini getir dünkü tarifeden uygulayayim . Gidip senmi atı surersin , gözlerinle diğer atları mi devirirsin ben bilmem
Bu 3 aattan biri gelsin 50 üzeri verirse uygularım sanada zaten bunlardan biri gelirse 50 verirReis tarife paketini bize de yapalım mı 😅
Tarifeyi bilmeden uygulayalım dedik belki adam bize isticek aw 😅 neyse hadi getirelim bakalım 1-2-5Bu 3 aattan biri gelsin 50 üzeri verirse uygularım sanada zaten bunlardan biri gelirse 50 verir
Çöp oldu aq kuponu 6 gelse yine iyyidi 5 yetiştirmedi ne zaman çamur olsa lamba geliyor ya3 geldi hay şansımıza
Neyse zarar yokturÇöp oldu aq kuponu 6 gelse yine iyyidi 5 yetiştirmedi ne zaman çamur olsa lamba geliyor ya