- 21,718
- 12,864
- 113
@Kurtaran 4/5/7 bitsin 2k yazar x6 12k alınır kanka
Yayını yakalayamıyom link atsana kanka sana zahmet, won di mi ilki
Bu attığım canlı yayın- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Çok iyi@Kurtaran 4/5/7 bitsin 2k yazar x6 12k alınır kanka
5 gelirse iyi 8 ganyan var agf yi yazmamış 3 favoriŞimdi 4-5-6 gelmeli bakalım ganyan testi @Calypso13 hamgisini getirelim
Hadi inşallah, ben oynamayı bilmiyom kafa sadece şu şu numaralar gelirse iyi diye çalışıyo5 gelirse iyi 8 ganyan var agf yi yazmamış 3 favori
4 ya da 5 ikisi de olur ama 5 fena olurŞimdi 4-5-6 gelmeli bakalım ganyan testi @Calypso13 hamgisini getirelim
Kanka bilsen aşırı zevkli memlekete dönecek yol param kaldı cebimde sadece hipodromdayim diye onu bile basmistim sonra anneme cüzdanı düşürdüm diyip tekrar para gondertmistim hshshhdHadi inşallah, ben oynamayı bilmiyom kafa sadece şu şu numaralar gelirse iyi diye çalışıyo
Bu hikayenin neresi eğlenceli olmKanka bilsen aşırı zevkli memlekete dönecek yol param kaldı cebimde sadece hipodromdayim diye onu bile basmistim sonra anneme cüzdanı düşürdüm diyip tekrar para gondertmistim hshshhd
Açık favori yok koşuda hepsi plase gibi yazan haş yani hepsi demiş gibi4 ya da 5 ikisi de olur ama 5 fena olur
Onu indiririz sniperla3kosmaz
Sınav ertelendi ve ertesi günü 2013 de 8k kazanmistim o yüzden zevkli ahssyBu hikayenin neresi eğlenceli olm
Benim dediğim atlar agf alt sıradaki atlar bu gevur beygir oyunlarında ganyana gram bakmıyor ödeme sıralamaya bakıyor 2 ganyan gelmiş 7 ganyan gelmiş fark yok alt sıradaki at gelince yüksek ikramiye veriyor4 ya da 5 ikisi de olur ama 5 fena olur
5in agf 9%Açık favori yok koşuda hepsi plase gibi yazan haş yani hepsi demiş gibi
Evet ben ganyana bakmiyorum zaten hic. Agfde gözüm sadecrBenim dediğim atlar agf alt sıradaki atlar bu gevur beygir oyunlarında ganyana gram bakmıyor ödeme sıralamaya bakıyor 2 ganyan gelmiş 7 ganyan gelmiş fark yok alt sıradaki at gelince yüksek ikramiye veriyor
Yüzde ne kadar yüksekse agf yani en fazla ganyan o kadar favori oluyor yüzde düştükçe az oynanmış oluyor5in agf 9%