- 23,498
- 12,266
- 113
İyim şükür seni sormalıHoş buldum kaptan nasılsın
İyim şükür seni sormalıHoş buldum kaptan nasılsın
Bu ara terso 3-4 gündür güzel parçalandık NBA oynasam sadece iyi olacaktı 😀😀(slota girdi eşekler kovaladı)İyim şükür seni sormalı
Harbimi sağlık olsun cok kayıp yok inşallahBu ara terso 3-4 gündür güzel parçalandık NBA oynasam sadece iyi olacaktı 😀😀(slota girdi eşekler kovaladı)
Kar kalmadı biraz da içeri girdik işsizim bu aralar o yüzden dokundu bayağı 🥹Harbimi sağlık olsun cok kayıp yok inşallah
Yapma be üzüldüm valla gardaşım tez zamanda toparlarsin inşaallahKar kalmadı biraz da içeri girdik işsizim bu aralar o yüzden dokundu bayağı 🥹
İnşallah zaten forumun yüzde 95 i taklada kovalıyor bir şeyler beygir yaptım olmadı da tutturduk para vermedi , kupon yaptık tuttu 50Yapma be üzüldüm valla gardaşım tez zamanda toparlarsin inşaallah
Hahahahah ulan dur acınacak hale güldürmeİnşallah zaten forumun yüzde 95 i taklada kovalıyor bir şeyler beygir yaptım olmadı da tutturduk para vermedi , kupon yaptık tuttu 50
Bastığımız 800 bastığımız tek maçtan gitti yalan oldu free spin sitelere para attık ana paradan anamız bile kalmadı 🤣🤣
NBA kupon yaptım param yok şuanda ek hesabı irdeliyorum 1-2 bin sokayım diye de namıssız vermüyü 🤣😀Hahahahah ulan dur acınacak hale güldürme
Biz çoktan sıfırladık hepsini hahahahaNBA kupon yaptım param yok şuanda ek hesabı irdeliyorum 1-2 bin sokayım diye de namıssız vermüyü 🤣😀
22lazim.12 degilAha maç uzadi şimdi geldi işte 12.lazim ararlar heralde
22lazim bakalimMaç uzadi kanka güzel oldu @Kurtaran
Benim matematik baya kötüymüş la pardon yine işimiz zor desene hahahahaha22lazim.12 degil
İnan son 5 aydır 45-50Biz çoktan sıfırladık hepsini hahahaha
Bende çok borç yaptim bu ara sormaİnan son 5 aydır 45-50
Kez borcu kapattım yine borç yaptım 100-200// hop. +40 100-200 hop +70 200-250 hop +25 ne oldu şimdi -120
Lere daldık 😀😀😀