- 42,560
- 11,702
- 113
Tamam başar ver 500 dunku 3 kisiye roll yapiyim affedek seni 😁😁Sen adamın dibisin metomm
Tamam başar ver 500 dunku 3 kisiye roll yapiyim affedek seni 😁😁Sen adamın dibisin metomm
Multin mi acepSen kimsin
Tebrikler 366 yi salda rolling yapalımBorç aldik 1k yatarsak ayvayı yedik aqEkli dosyayı görüntüle 812525
Biz buradayız babayıgit yetmez mi 😄@Hamzaxaslan @Ahg6300 gelin gizlice basiyor yine alin hakkinizi hggg
Daha gece uykularini bozanlar almadi bekle sirani 😁Biz buradayız babayıgit yetmez mi 😄
Yine batırmaya gittiHuhuhuhu kurtaran
O değil de bir tanesi yine benimle uğraşıyor namussuzun bir tanesi onunla şu an tartışıyorum ya ne kadar zorlarına gidiyor ne kadar Çekemiyorlar beni ben anlamadım ki ya Bunları yakalayacaksın var ya kulaklarını kesip ağzına vereceksin yutturacaksın bunlaraDaha gece uykularini bozanlar almadi bekle sirani 😁
Isleru gucleri yok ne yapasınO değil de bir tanesi yine benimle uğraşıyor namussuzun bir tanesi onunla şu an tartışıyorum ya ne kadar zorlarına gidiyor ne kadar Çekemiyorlar beni ben anlamadım ki ya Bunları yakalayacaksın var ya kulaklarını kesip ağzına vereceksin yutturacaksın bunlara
Özel olan konusuna gelseneIsleru gucleri yok ne yapasın
2 saat sonra yazar battık arkadaşlar diye boşa bekleme 500 ü yapmış 4250 ses yok 15 saat sonra battık diyor totoş görmüyor musun 🤣🤣🤣@Hamzaxaslan @Ahg6300 gelin gizlice basiyor yine alin hakkinizi hggg
Kurtaran kadar fırıldak birini görmedim2 saat sonra yazar battık arkadaşlar diye boşa bekleme 500 ü yapmış 4250 ses yok 15 saat sonra battık diyor totoş görmüyor musun 🤣🤣🤣
Nerde eski rolculer siteler 1k yap 100 yatir 200 cek diyor rolculer ortadan kaciyor ah ah tadi kalmadi2 saat sonra yazar battık arkadaşlar diye boşa bekleme 500 ü yapmış 4250 ses yok 15 saat sonra battık diyor totoş görmüyor musun 🤣🤣🤣
+10 kurtaran GalipYeni fırildak dumenci adayımiz @Kurtaran oylama yap @Golcümetin 😁😁
Son gülen iyi güler dedi birazdan yine aglamasin 😁+10 kurtaran Galip
Pis kumarcilara birşey olmazSon gülen iyi güler dedi birazdan yine aglamasin 😁