- 6,326
- 3,924
- 113
Yüzsüzlüğün bu kadarı ihtiyaç varsa neden roll açıyorsunda milletin zamanını yiyorsun anlamıyorum
Tbrkler kardeş hedefe ulasmissin o iyi hoş güzelde rolling finali başarıli olursa bikac kişiye güzellik yapılması hoş olur bu sekil pek hoş karşılanmiyor dağıtım yapmiycaksanda baştan belirtsen daha iyi olurmus kendi çalar kendin oynardım.neyse herşey gönlünce olsunHerkese bol şans arkadaşlar
Dağıtım yok zarar vardı rolling açarsak gece dağıtım olur
Kusura bakmayın evet baştan belirtmedim.ama bi arkadaşa rol.açtırırız gece bol sanslarTbrkler kardeş hedefe ulasmissin o iyi hoş güzelde rolling finali başarıli olursa bikac kişiye güzellik yapılması hoş olur bu sekil pek hoş karşılanmiyor dağıtım yapmiycaksanda baştan belirtsen daha iyi olurmus kendi çalar kendin oynardım.neyse herşey gönlünce olsun
Ufakta olsun açtır antipatik gözükme.tabiki açtırmak zorunda deilsin ama adet yerini bulsun 😉 bol sans olsunKusura bakmayın evet baştan belirtmedim.ama bi arkadaşa rol.açtırırız gece bol sanslar
Adamsın reisimParis 78 atmaz dedik gelirse @ahmetc10 rolling bakiyesi
80 atarParis 78 atmaz dedik gelirse @ahmetc10 rolling bakiyesi
Yaptın dediğini reis sorun yok eyvallahUfakta olsun açtır antipatik gözükme.tabiki açtırmak zorunda deilsin ama adet yerini bulsun 😉 bol sans olsun
Atmasın la80 atar