- 3,279
- 2,464
- 113
2.18
GörünüyorÜzülerek, lose
En azindan bir arkadasin bu işi birakmasina vesile oldu.75 sayı çıkmasın bu işi bırakırım
Bildik ama, Küba destek cikamadi33 ile bitti, Şilinin net favori olduğu maçta ilk çeyrek attığı sayıya bak. 2.çeyrek 20 atması lazım en az.
Ne demek canın sag olsun yeter ki,Olmadi dostlar sağlık olsun kusura bakmayın
Kral selam bana 250 attin bak sana etiket attim harbiwin konusunda actim diye konudada kpon duruyor ilk adim yatti. Arkamdan konuşulmuş sanirim bilmiyorum ismim gectmi gecmedimi neyse uzatmycan durum bu4 kişiye attım umarım rol açarlar acmazlarsada kendileri bilir bir daha atmam
Jakadal öyle bir sey yapmaz dedim o kadar.Kral selam bana 250 attin bak sana etiket attim harbiwin konusunda actim diye konudada kpon duruyor ilk adim yatti. Arkamdan konuşulmuş sanirim bilmiyorum ismim gectmi gecmedimi neyse uzatmycan durum bu
Bişey demedik kral kaybettiysen boşver birdahskineKral selam bana 250 attin bak sana etiket attim harbiwin konusunda actim diye konudada kpon duruyor ilk adim yatti. Arkamdan konuşulmuş sanirim bilmiyorum ismim gectmi gecmedimi neyse uzatmycan durum bu
Kesene bereket banada sabah rolling i için atsan4 kişiye attım umarım rol açarlar acmazlarsada kendileri bilir bir daha atmam