- 4,597
- 2,839
- 113
10dkya başlarız gece hızlı.😍😍
Bol şanslar Charlie10dkya başlarız gece hızlı.😍😍
Bol şansınız olsun10dkya başlarız gece hızlı.😍😍
Olimpus dede sagolBol şanslar Charlie
Eyvallah dostBol şansınız olsun
Sen de mi hisse alacaksın 😃 Senle de ben yapayım sıfır sermayeyle 🤣Yatırım sağladınız mi? @Kurtaran
Bol sans10dkya başlarız gece hızlı.😍😍
Destek olalım arkadaşlara. Dağıttıkca geldi bugün. Elimden geldiğince herkese yardımcı oldum. Olmaya da çalışıyorumSen de mi hisse alacaksın 😃
Senle de ben ortak yapalım. Süper sermayem var sıfır tl🤣Destek olalım arkadaşlara. Dağıttıkca geldi bugün. Elimden geldiğince herkese yardımcı oldum. Olmaya da çalışıyorum![]()
Senin ortaklığın tam olarak nerede dostum 😂😂Senle de ben ortak yapalım. Süper sermayem var sıfır tl🤣
Çekim bekliyorum seri gelirse bakarızSenle de ben ortak yapalım. Süper sermayem var sıfır tl🤣
Çok pis kupon yaparım🤣S
Senin ortaklığın tam olarak nerede dostum 😂😂
Temiz olsun bizim olsun 😂 çok tuhaf bir gün yaşadım dün 🙄Çok pis kupon yaparım🤣
Ara ara böyle günler oluyor keyfini çıkar kardoTemiz olsun bizim olsun 😂 çok tuhaf bir gün yaşadım dün 🙄
....Olimpus dede sagol
Banada ufak bir tutar yardımcı olur musun gerçekten çok ihtiyacım var.Destek olalım arkadaşlara. Dağıttıkca geldi bugün. Elimden geldiğince herkese yardımcı oldum. Olmaya da çalışıyorum![]()
Çekim gelsin dm atarım kendi konunda roll.yaparsinAra ara böyle günler oluyor keyfini çıkar kardo