- 38,363
- 37,227
- 113
Bu mesajı yazdıktan iki dakika sonra birinin arayıp geçen sana bana para vermiştin borcumuzu odeylim deyip iban istemesi ve 20 k atmasıPara olsa vuracakmisiz ama![]()
Bu mesajı yazdıktan iki dakika sonra birinin arayıp geçen sana bana para vermiştin borcumuzu odeylim deyip iban istemesi ve 20 k atmasıPara olsa vuracakmisiz ama![]()
Uyanmadin heralde Ferat ruyadamisinBu mesajı yazdıktan iki dakika sonra birinin arayıp geçen sana bana para vermiştin borcumuzu odeylim deyip iban istemesi ve 20 k atması![]()
Yok yok gerçek abiUyanmadin heralde Ferat ruyadamisin
İtina ile roll açılırYok yok gerçek abiumudumuzu kestigimiz bir alacak geldi de bunun şerefine bir rol acayim
Aç açtır yakışır abi hahahahaYok yok gerçek abiumudumuzu kestigimiz bir alacak geldi de bunun şerefine bir rol acayim
Odemiyormus bide yaa 😀😅😀Para olsa vuracakmisiz ama![]()
Gözün aydın dostYok yok gerçek abiumudumuzu kestigimiz bir alacak geldi de bunun şerefine bir rol acayim
@calimly verdimi sonunda borcunu puhhaaBu mesajı yazdıktan iki dakika sonra birinin arayıp geçen sana bana para vermiştin borcumuzu odeylim deyip iban istemesi ve 20 k atması![]()
Bol şansGelmezse bittik 😊😊😊
Gelmezse bittik 😊😊😊
Bak kazandı gittiGelmezse bittik 😊😊😊
Şu benm.dm yi.ne zaman yakacan acaba fariiii 😂😂Gelmezse bittik 😊😊😊
Şu benm.dm yi.ne zaman yakacan acaba fariiii 😂😂
..Bak kazandı gitti
Beygirde sıfırladı yada vurdu masa tenisine 3 orana yattı çüktür olup gitti
Net:.