- 766
- 1,381
- 93
Eklendi, konu açıp etiketlerseniz takip ederiz. Bol şanslar.Kullanıcı adı : fergul
Eklendi, konu açıp etiketlerseniz takip ederiz. Bol şanslar.Kullanıcı adı : fergul
Son işlemler daha önce etkinlik olmuş. Etkinlik arasında en az 1 finansal işlem olsaydı yardımcı olabilirdim.Ben varım işte Wasili34
Beni yazsana ustad surekli yatirim @Padişahbet DestekSon işlemi etkinlik olmamak şartıyla 3 kişiye roll bakiyesi ekleyebiliriz.
Kullanici adim BySwiggerSon işlemi etkinlik olmamak şartıyla 3 kişiye roll bakiyesi ekleyebiliriz.
Oran şartı ve maksimum çekim limiti yok.Şartlar nedir
Bende yazdim destek bey kullanici adi son islem yatirim ve kayipOran şartı ve maksimum çekim limiti yok.
Adamsın dostEklendi, konu açıp etiketlerseniz takip ederiz. Bol şanslar.
Bizde olabilir miyizEklendi, konu açıp etiketlerseniz takip ederiz. Bol şanslar.
@Padişahbet Destek sayın destek bizde bir prensesi kurtarabilir miyiz? 😅Son işlemi etkinlik olmamak şartıyla 3 kişiye roll bakiyesi ekleyebiliriz.
Teşekkürler bende dahil olabilir miyimOran şartı ve maksimum çekim limiti yok.
Prensesi yarın kurtarıyoruz o zaman 😅Özelden de ID ileten oldu, 3'ten fazla kişiye aktarım sağlandı. Akşam için tekrardan roll yaptırabiliriz veya aktarmadıklarımız için de yarın değerlendirelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Daha once de dm attim 2-3 gun once. Neye gore bakiyorsunuz bu dmlere?Özelden de ID ileten oldu, 3'ten fazla kişiye aktarım sağlandı. Akşam için tekrardan roll yaptırabiliriz veya aktarmadıklarımız için de yarın değerlendirelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Daha once hic roll bakiyesi alamadik sizdenÖzelden de ID ileten oldu, 3'ten fazla kişiye aktarım sağlandı. Akşam için tekrardan roll yaptırabiliriz veya aktarmadıklarımız için de yarın değerlendirelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ben yarim saat once bu konuda yazdım cvp bile vermedi bu padisahtan rol bakiye felan alınmaz dost 200 liralari onların olsunDaha once hic roll bakiyesi alamadik sizden
TheKaRaÖzelden de ID ileten oldu, 3'ten fazla kişiye aktarım sağlandı. Akşam için tekrardan roll yaptırabiliriz veya aktarmadıklarımız için de yarın değerlendirelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
bol şanss
4-18 yatıyoruz
Akşam bama dm at barışakÖzelden de ID ileten oldu, 3'ten fazla kişiye aktarım sağlandı. Akşam için tekrardan roll yaptırabiliriz veya aktarmadıklarımız için de yarın değerlendirelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.