- 12,959
- 8,246
- 113
Buralardaym sen nerelerdesin gokaymoğuzhanım nerelerdesin
Buralardaym sen nerelerdesin gokaymoğuzhanım nerelerdesin
yok ya kurtaran bu işte adaletlidir hatunRolün başından beri Burada olanları değil çat diye ortadan gelenleri alır hep
özledik hoca yaBuralardaym sen nerelerdesin gokaym
teyze ben baktım ara ara gidip gelmişsin ben başından beri buradayım diğer arkadaş da full buradaydı 💁♀️Rolün başından beri Burada olanları değil çat diye ortadan gelenleri alır hep
Vay be 😎😎
Sürekli takip ederim hep aynısını yapıyoryok ya kurtaran bu işte adaletlidir hatun
oğuzhan abim öldük bittik yerken beraberdik şimdi bir yalnızlık çöktüVay be 😎😎
BEN DE BURDAYDIM DA ŞİMDİ SIRA BİZDE SELAMSIZteyze ben baktım ara ara gidip gelmişsin ben başından beri buradayım diğer arkadaş da full buradaydı 💁♀️
Bende sonda geldim beni alirsa kızarmisniz hanfendi 🤣Rolün başından beri Burada olanları değil çat diye ortadan gelenleri alır hep
Emin misin başından beri burda olduğundanteyze ben baktım ara ara gidip gelmişsin ben başından beri buradayım diğer arkadaş da full buradaydı 💁♀️
evet burdaydı ben ve o 2 arkadaşEmin misin başından beri burda olduğundan
gökayım 2.adımdan sonra burada aktiftin canım benim tatlışım bir tanem 2. adımda 3 like vardı 10 dakika önce sıradasın net ❤BEN DE BURDAYDIM DA ŞİMDİ SIRA BİZDE SELAMSIZ
teşekkürler selamsızımgökayım 2.adımdan sonra burada aktiftin canım benim tatlışım bir tanem 2. adımda 3 like vardı 10 dakika önce sıradasın net ❤
burada olsaydın burda olduğumu bilirsin bana sormazsın apla 🤣Emin misin başından beri burda olduğundan
Seslendinde ben mi duymadm 🥰🥰oğuzhan abim öldük bittik yerken beraberdik şimdi bir yalnızlık çöktü
çok düştük eksideydik bağırsak da sesimiz ulaşmazdı 🫠😭Seslendinde ben mi duymadm 🥰🥰