Beygirler ac kalırsa ben napcam dayanamamBeygirlere saman almaktan bize sira gelirse umudum yok ama oyle olsun fftf
Beygirler ac kalırsa ben napcam dayanamamBeygirlere saman almaktan bize sira gelirse umudum yok ama oyle olsun fftf
Şansın daim olsun reisHerkese bol şanslar
Dağıtm yok ona göre isteyen takip edebilir zarar cok 😂😂
EyvallahŞansın daim olsun reis
kanka hedefin ortasında ben gidiyom diye gideceksen hiç konu monu açma sen sana dağıt diyen de yok at kuponunu dağıtım yok deHerkese bol şanslar
Dağıtm yok ona göre isteyen takip edebilir zarar cok 😂😂
yanlış anlama gerçekten arkadaşça yazdım brom seni severimkanka hedefin ortasında ben gidiyom diye gideceksen hiç konu monu açma sen sana dağıt diyen de yok at kuponunu dağıtım yok de
Ne zaman yaptik öyle birsey ben hatırlamıyorum dost neysekanka hedefin ortasında ben gidiyom diye gideceksen hiç konu monu açma sen sana dağıt diyen de yok at kuponunu dağıtım yok de
Kralllkanka hedefin ortasında ben gidiyom diye gideceksen hiç konu monu açma sen sana dağıt diyen de yok at kuponunu dağıtım yok de
ya kanka dün 10 hedef dedin 3-4 kda dağıtım yapıp tekrardan 1 k ile 0dan başladın ya hani onu demek istedimNe zaman yaptik öyle birsey ben hatırlamıyorum dost neyse
bol şanssssGelsEkli dosyayı görüntüle 834482Ekli dosyayı görüntüle 834482in be cok ihtiyaç var 😉