http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kurpiyerlik

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
401
83
beyler merhaba. bir arkadaşım bir şirketle iletişime geçmiş sırbistanda kurpiyerlik işi. 1300 euro maaş + prim diyor daha önce otellerde ön bürolarda çalıştım ingilizcem var denebilcek seviyede sizce gitmelimiyim daha önce giden varmı yada ne düşünüyorsunuz

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,646
1,011
113
aylık giderin ne olacak ? sana para kalacak mı birikim yapacaksan eğer bunları araştırmak lazım

Kartalistt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
48
28
beyler merhaba. bir arkadaşım bir şirketle iletişime geçmiş sırbistanda kurpiyerlik işi. 1300 euro maaş + prim diyor daha önce otellerde ön bürolarda çalıştım ingilizcem var denebilcek seviyede sizce gitmelimiyim daha önce giden varmı yada ne düşünüyorsunuz
Kral selam bende önümüzdeki cuma Sırbistan a gidiyorum + prim 400 Euro falansa Sırbistan için çok iyi para asgari ücret şu an orada 640 Euro olması lazım öyle hesapla . Çalışma saatleri falan iyiyse eğer çok düşünme bence bu ülkede çalışma standartları Afrika’yla eş değer bunları karşılaştırıp tekrar kararını ver

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,936
14,119
113
Yanlış zamanı seçmişsin Karadağ ve Sırbistanlilar Türk avı başlattı son 2 3 gündür sıkıntılı oralar şuan. Türklere ölüm diye dolaşıyor Sırplar her yerde.
Screenshot_20251030-102957~2.pngScreenshot_20251030-102949~2.png

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
849
285
63
Kolay iş değil işe göre parası az

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,024
17,104
113
Berbat çalışma şartlarına göre bu para az

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,994
2,201
113
Sen her hafta bi yere gıdıyon konu açarak ama hayırlısıyla bi göndere bilseydik seni😁

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,455
6,509
113
kanka inan ki farketmiyor ya kim kimi yerse zaten ölü sayılırım
Dost kim kimi yerse olmuyor işte.Her horoz kendi çöplüğünde öter demiş atalarımız.Daha önce Avrupa’ya çıktın mı bilmiyorum ama çıktıysan eğer şunu bilirsin Avrupa’da Polislerde dahil olmak üzere Türklere bir pislik gibi yaklaşıyorlar.Haklı dahi olsan bi olayda hükümet kesinlikle kendi vatandaşını haklı görüyor.Yani işin özeti keşke ölümle kurtulabilsem diyeceğin bazı sorunlar yaşatabilirler adamı madam yaparlar uyandırayım.Sakın yanlış anlama bunu senin için diyorum.Şu anda Karadağ olayından dolayı çok karışık oralar.Aynı zamanda 1300€ çokta yüksek bir para değil Avrupa statüsünde.Atabiliyorsan kendini Norveç,İsviçre gibi bir ülkeye at.Ama illa gitmek deneyimlemek istiyorsanda avantajın ilk etapta paradan ziyade Avrupa biletin olur.Suça karışmadığın ve sigortalı bir işte çalışıp devlete yük olmadığını gösterirsen Avrupa’daki her ülkeden 5 yıla kapılar açılır daha iyi bir ülkeye geçersin.Bol şanslar hayatta